search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

🌴🐒❤️🇨🇷 #vlogsquad #familytravel #costarica
The other day we were hiking in the jungle, looking for monkeys. For days, Vilda had been asking to see monkeys again. And we found them, everywhere!!! Along the entire hike, monkeys were jumping over our heads, eating bananas, playing around, showing off. A one hour hike turned into three hours, we just couldn't stop watching all the monkeys! At the end, Vilda said she had enough of monkeys 🙈🐒 #monkeyingaround #banana #familytravel #fulltimetravel #resetips
Watching the sunset with you ❤️🌅 #sunsetlove #loveisyou #spendingtimetogether
An other day, an other visit into the rainforest. There are so many different national parks here in Costa Rica, trying to preserve the nature and all the animals. The other day we visited Manuel Antonio national Park. We did see lots of amazing animals, but it's also the most visited national park in Costa Rica, so if you go you will not be alone! We also recommend to do a guided tour, our guide spotted animals we would never had seen with out him! The park also have beautiful beaches, but be careful, there are thives! If you don't hold onto your belongings, monkeys and racoons might "borrow" your stuff!! We had an amazing time in the park and saw SO many animals! on the way back home, Vilda told us about every animal we seen in the park! 🐒 #howlermonkey #manuelantonio #familyadventure
We experienced so many amazing things last year but going on safari was really something special. You can't describe the emotion Africa creates. South Africa, you really stole our hearts. If we had to pick only one experience to recommend everyone to do, it would definitely be to go on a safari! Go to our YouTube page to watch the entire video from our time in South Africa ❤️🦁🦒🐘 #safariwithkids #southafricasafari #familjeblogg #vlogg
Can't believe we've already been here in Costa Rica for a month and we still have time to go! We chose to stay our longest period of time here on our trip because there is so much to see and do. Everything from exploring beautiful beaches to hiking along volcanos, or go looking for animals in the rainforest (or just outside your door). Or why not go zoiplining, or trek along hanging bridges up by the tree tops. AND let's not forget about all the fresh fruits and vegetables! The avocados are insanely good....🤤 🥑😍 #exploremore #dreamvacation #runninggirl #familyadventure

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Jun 2019
M T W T F S S
« May   Jul »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Archives

Heeeej från Slovenien!! Slovenien, vad finns det att göra där egentligen? Jo SÅ mycket!! Slovenien är verkligen ett fantastiskt vackert land. Vattnet är så blått, det finns otroliga vandringsleder och vi får inte glömma alla vackra höga berg!! Landskapet är likt Schweiz, men till mer rimliga priser!

Vi har varit här i fyra dagar nu och hunnit med så mycket! Dagen innan midsommar kom bästisen Annika hit och kommer att vara med i två veckor!! Första dagen åkte vi till sjön Bled, en väldigt känd sjö här i Slovenien och vi förstår varför! Jättefint med klarblått vatten och omgivet av vackra kyrkor och gamla slott. Det finns även en ö i mitten av sjön med en kyrka och lite andra hus.

Av någon anledning ska vi dock aldrig ha tur med vädret när Annika är med så vi fick äta vår medtagna pastasallad under ett träd framför sjön. Trots att vi hade väldigt kul blev vi väldigt blöta, så när vi började frysa för mycket åkte vi hem till vårt fantastiska hus på landet!!

Det blev inget vanligt midsommarfirande för oss på fredagen, förutom då att det kom väldigt mycket regn, som brukar vara traditionellt på midsommar! Dagen började tidigt och vi åkte till Vintgar gorge. Vi gick hela hiken och det var riktigt häftigt att gå längs bergsväggen på det där sättet. Det var också tur att vi var på plats tidigt då vi mötte väldigt mycket folk när vi gick tillbaka till bilen.

Därefter åkte vi tillbaka till sjön Bled för att åka båten, som vi lovade Vilda att hon skulle få göra. Dock hängde regnet i luften så vi hann vara ute i ca 15 minuter kanske innan vi bestämde oss att vända tillbaka, vilket var riktigt tur då det började spöregna precis när vi kom in under taket med båten.

Efter skuren så blev det bad i sjön och Vilda var so en liten fisk och vägrade gå upp. Tillslut skakade hela hon så vi tvingade upp henne med mot en vild protesterade Vilda.

Det blev en väldigt sen midsommarlunch sen när vi kom hem, bestående av en riktig festmåltid…eller nudelsoppa…Eftersom att det regnade på kvällen blev det inga kransar eller midsommarstång i år, men vi kände inte att vi saknade det allt för mycket!

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: