search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

Is safari kids friendly? Well I would say it's one of Vilda's favorite experiences! Everyday we went on a three hour long game drive and we were a bit worried that Vilda would get bored. But like always, Vilda was our little star! She was sooo excited about all the animals and learned about so many new species. She had a "Pumba" tattoo from the Lion King on her arm and every time she saw a warthog, she pointed at her tattoo and said "an other Pumba" 🐗. At times she had a little difficult time sitting still but most of the time she was looking for animals or just enjoying the bumpy ride. Swipe 👉 on the last photo, we had just discovered a baby elephant and Vilda couldn't be any happier. Before our trip to South Africa, she had been pretending for months that she had a baby elephant that she used to feed and pet. She was absolutely beaming with joy watching the real baby 🐘 trying to eat. It's so amazing watching Vilda's imagination run wild, she sees monkeys, lions, elephants and giraffes everywhere she goes and we are more than happy to pretend to hide from the lion or pet the baby elephant with her. 🦁🦒🐒🐃🐂🐘🦏🦓 #familysafari #familygoals #dontgrowuptoofast
"You only live once, but if you do it right, once is enough.” We are so thankful for everyday we get to spend together. We never once regret our decision to go on this big adventure together. It took time, months, to be brave enough to take the leap to go full time traveling with a two-year-old. But it's the best decision we ever made. ❤️ #makeithappen #livingourdreams #spendingtimetogether #fulltimetravel
Yesterday it was Swedish father's day. So thankful to have this guy☝️ in our lives. Can't imagine a better dad to our daughter. ❤️❤️ #faraday #fathersday #southafrica #kololo #daddyanddaughtergoals
Just having a Lion King moment with our little Simba! 🦒🦁 #safarilife #circleoflife #giraffe #fulltimetravelingfamily
When we booked our safari, we thought we would enjoy it. We were so wrong, we ended completely falling in love with this experience! It's difficult to explain why we are in such an awe from this experience. Being one with the surrounding beautiful nature, watching all the majestic animals in their natural habitat truly makes you feel! Sometimes it makes you feel small, other times impressed. It makes you feel sad, happy, and sometimes afraid. It's a surreal experience and you finally understand the true meaning of "the circle of life". 🐒🐘🐗🦁🇿🇦 #safari #southafrica #kololo #wowmoments
I bet our Halloween was scarier than yours 🙈 Hello from South Africa! We're on safari and yesterday we came between a mother elephant and her baby. It was not very much appreciated by the mother, so she told us off. The elephant looks TINY on the video and it looks like she's very far away. But trust us, when your sitting in the car, it feels like that scene from Jurassic Park, when the car got chased by a T-Rex! 🐘🦖 #omgvideo #elephant #safari #runforyourlife

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Jun 2019
M T W T F S S
« May   Jul »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Archives

Heeeej från Slovenien!! Slovenien, vad finns det att göra där egentligen? Jo SÅ mycket!! Slovenien är verkligen ett fantastiskt vackert land. Vattnet är så blått, det finns otroliga vandringsleder och vi får inte glömma alla vackra höga berg!! Landskapet är likt Schweiz, men till mer rimliga priser!

Vi har varit här i fyra dagar nu och hunnit med så mycket! Dagen innan midsommar kom bästisen Annika hit och kommer att vara med i två veckor!! Första dagen åkte vi till sjön Bled, en väldigt känd sjö här i Slovenien och vi förstår varför! Jättefint med klarblått vatten och omgivet av vackra kyrkor och gamla slott. Det finns även en ö i mitten av sjön med en kyrka och lite andra hus.

Av någon anledning ska vi dock aldrig ha tur med vädret när Annika är med så vi fick äta vår medtagna pastasallad under ett träd framför sjön. Trots att vi hade väldigt kul blev vi väldigt blöta, så när vi började frysa för mycket åkte vi hem till vårt fantastiska hus på landet!!

Det blev inget vanligt midsommarfirande för oss på fredagen, förutom då att det kom väldigt mycket regn, som brukar vara traditionellt på midsommar! Dagen började tidigt och vi åkte till Vintgar gorge. Vi gick hela hiken och det var riktigt häftigt att gå längs bergsväggen på det där sättet. Det var också tur att vi var på plats tidigt då vi mötte väldigt mycket folk när vi gick tillbaka till bilen.

Därefter åkte vi tillbaka till sjön Bled för att åka båten, som vi lovade Vilda att hon skulle få göra. Dock hängde regnet i luften så vi hann vara ute i ca 15 minuter kanske innan vi bestämde oss att vända tillbaka, vilket var riktigt tur då det började spöregna precis när vi kom in under taket med båten.

Efter skuren så blev det bad i sjön och Vilda var so en liten fisk och vägrade gå upp. Tillslut skakade hela hon så vi tvingade upp henne med mot en vild protesterade Vilda.

Det blev en väldigt sen midsommarlunch sen när vi kom hem, bestående av en riktig festmåltid…eller nudelsoppa…Eftersom att det regnade på kvällen blev det inga kransar eller midsommarstång i år, men vi kände inte att vi saknade det allt för mycket!

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: