search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Jul 2019
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Archives

Hallå!! Ledsen för att det har varit så tyst här inne på bloggen. Nej vi har inte glömt bort den, MEN vi har haft fullt upp med aktiviteter och har haft strul med internt, så det har varit svårt att uppdatera. Just nu har vi tagit oss till Österrike, men sist vi skrev här på bloggen var vi i Slovenien. Under den här tysta tiden har vi även hunnit utforska en annan del av Slovenien och Dolomiterna, så vi backar en vecka, till dagen efter midsommar…..

Det var dags att säga hejdå till vårt fina lilla trekantshus och åka vidare. Vilda var ute och plockade smultron och blommor hela förmiddagen innan det började spöregna.

Stackars pappa blev helt dyngsur när han skulle packa in i bilen och vi andra blev också ordentligt blöta! Riktigt ruskväder. Det blev därför en väldigt blöt resa vidare till Soca Valley, som ligger längre väster ut.

Vi blev glatt överraskade av vårt nästa boende, som inte såg så fint ut på bilderna. Huset var riktigt fint och vi fick en välkomstkorg med choklad, nybakat bröd, vin mm!  Huset hade också en stor tomt med utsikt över en liten flod och en kista full med leksaker till Vilda!

Vår första dag blev återigen en tidig morgon. Stackas Annika är inte van att gå upp tidigt och vi sliter upp henne för att komma iväg till alla vackra platser utan alla turister. Vårt första stopp blev en underbar vandring! Vi började gå längs klarblå flod och längs floden hittade vi en riktig cool hängbro, som var lite läskig att gå över, men som Vilda tyckte var jättekul att kasta ner stenar för.

Vandringens huvuddestination var ett coolt vattenfall mellan höga klippor. Det fanns ramper längs klipporna för att komma dit, men självklart tvingade jag alla att klättra ner bakom rampen för att komma närmare vattenfallet. Helt klart coolare att se det så nära!

När vi var klara med vattenfallet gick vi vidare ner till floden, där Vilda fick kasta sten i vattnet och vi andra fick njuta av utsikten.

Vi bestämde oss för att fortsätta vandringen i bara 5-10 minuter till…en timme senare och många uppförsbackar senare var vi tillbaka till bilen….

Eftermiddagen spenderades vid samma flod, fast lite längre ner där man kunde bada. Det var väldigt kallt i vattnet med Vilda har blivit en liten fisk och vägrar gå upp, trots att det nog inte var mer än 15 grader i vattnet!  

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: