search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Jul 2019
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Archives

Efter Dolomiterna bar resan vidare till Österrike. I Österrike möttes vi av vår andra Airbnb miss. I november förra året hade vi bokat ett helt hus, men det boendet hade ändrats och nu blivit ”rum i hus”, vilket innebar att vi hade en övervåning av ett hus och på undervåningen bodde en man med en katt. Det fanns inget som separerade boendena åt förutom trappen. Men man kunde höra allt från nedervåningen och Maggie ville springa ner till katten hela tiden. Det kändes väldigt obehagligt, speciellt eftersom att inga av de 80 kommentarerna nämnde mannen i huset. Snacka om att vi var missnöjda! Det hade varit en lång resdag och vi alla var helt slut när vi kom fram, men det var bara att ringa till Airbnb och förklara situationen. Vi möttes som tur var av riktigt professionell service som lovade att lösa det. Vi fick pengarna tillbaka och började leta upp nytt boende. Eftersom att det började bli sent fick vi dock övernatta första natten. Det var 35 grader ute och kanske 40 inomhus på övervåningen, så det blev inte mycket sömn tyvärr. Jag sov ute på balkongen, Matte på golvet vid altandörren och Annika hade flygfän runt huvudet hela natten. Ingen rolig start i Österrike. Vi har inga bilder från boendet, men det hade fått 80 st 5 stjärnor, HUR?!

Som tur var hittade vi DET PERFEKTA BOENDET dagen efter. Vi fick checka in på förmiddagen (utan extra kostnad) och värden var så gullig att Annika på riktigt ville flytta in i lägenheten tillsvidare. Lägenhetens var ljus, fin och hade en egen trädgård med studsmatta (Vildas favorit) och fantastisk utsikt! Det fanns också ett lekrum fyllt med leksaker! Absolut ett av våra favoritboenden på resan. Nämnde vi att fick gratis inträde till ett vattenland 5 minuter bort också för oss alla varje dag? UNDERBART!! Mer om våra äventyr i får ni läsa om i nästa inlägg!

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: