search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

We experienced so many amazing things last year but going on safari was really something special. You can't describe the emotion Africa creates. South Africa, you really stole our hearts. If we had to pick only one experience to recommend everyone to do, it would definitely be to go on a safari! Go to our YouTube page to watch the entire video from our time in South Africa ❤️🦁🦒🐘 #safariwithkids #southafricasafari #familjeblogg #vlogg
Can't believe we've already been here in Costa Rica for a month and we still have time to go! We chose to stay our longest period of time here on our trip because there is so much to see and do. Everything from exploring beautiful beaches to hiking along volcanos, or go looking for animals in the rainforest (or just outside your door). Or why not go zoiplining, or trek along hanging bridges up by the tree tops. AND let's not forget about all the fresh fruits and vegetables! The avocados are insanely good....🤤 🥑😍 #exploremore #dreamvacation #runninggirl #familyadventure
Costa Rica's nature is so beautiful and full of life! Every time we step outside the door we are greeted by a new animal! #wildtravelers #wildlife #naturephotography
"Sometimes you will never know the value of a moment until it becomes a memory" - Dr. Seuss I find it difficult sometimes to preserve memories and at the same time being present in a moment. We try our best to find a balance and that's why we don't always bring our cellphone or cameras on our days out. It's amazing having pictures and videos from our travels but being in the moment with no distractions, just enjoying the beautiful surroundings and being together is also amazing! #takeyourkidseverywhere #beingpresent #fulltimetravelingfamily #costarica🇨🇷
Sometimes it's difficult to put our experiences into words. This 👆 incredible encounter is one of them! One of our best mornings in our lives! 🐢😍❤️ #morningsurprise #costaricabeach #seaturtle
We have wanted to stay in a treehouse for so long and now here we are! But let us tell you, even though this house is stunning, it's not anything we could imagine! Before booking a tree house in the middle of the Costa Rican jungle, here are some things to think about: Tree houses usually don't have ANY sound proofing, which means you will hear everything from the outside. In our case we usually get waken up at 00.00 am by barking dogs. At 02.00 am the wind all the sudden picks up and blows right through the walls. The roosters here are nuts and starts howling at 3.00 am. Then the howler monkeys take over att 4.30. IF your still sleeping at 5, the birds will surely take care of that! So those are the outside animals, but let's not forget about the once that we share our house with! The other day something BIG crawling with HUGE tentacles took over the kitchen and yesterday I was attacked by a thousand ants trying to take over our backpack! But don't get us wrong, we still love the house, even though we don't sleep through the nights and are not welcomed by the original house owners (all the bugs). #treehouse #nosleep #coolhouse #antstakeover

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Jul 2019
M T W T F S S
« Jun   Aug »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Archives

Efter Dolomiterna bar resan vidare till Österrike. I Österrike möttes vi av vår andra Airbnb miss. I november förra året hade vi bokat ett helt hus, men det boendet hade ändrats och nu blivit ”rum i hus”, vilket innebar att vi hade en övervåning av ett hus och på undervåningen bodde en man med en katt. Det fanns inget som separerade boendena åt förutom trappen. Men man kunde höra allt från nedervåningen och Maggie ville springa ner till katten hela tiden. Det kändes väldigt obehagligt, speciellt eftersom att inga av de 80 kommentarerna nämnde mannen i huset. Snacka om att vi var missnöjda! Det hade varit en lång resdag och vi alla var helt slut när vi kom fram, men det var bara att ringa till Airbnb och förklara situationen. Vi möttes som tur var av riktigt professionell service som lovade att lösa det. Vi fick pengarna tillbaka och började leta upp nytt boende. Eftersom att det började bli sent fick vi dock övernatta första natten. Det var 35 grader ute och kanske 40 inomhus på övervåningen, så det blev inte mycket sömn tyvärr. Jag sov ute på balkongen, Matte på golvet vid altandörren och Annika hade flygfän runt huvudet hela natten. Ingen rolig start i Österrike. Vi har inga bilder från boendet, men det hade fått 80 st 5 stjärnor, HUR?!

Som tur var hittade vi DET PERFEKTA BOENDET dagen efter. Vi fick checka in på förmiddagen (utan extra kostnad) och värden var så gullig att Annika på riktigt ville flytta in i lägenheten tillsvidare. Lägenhetens var ljus, fin och hade en egen trädgård med studsmatta (Vildas favorit) och fantastisk utsikt! Det fanns också ett lekrum fyllt med leksaker! Absolut ett av våra favoritboenden på resan. Nämnde vi att fick gratis inträde till ett vattenland 5 minuter bort också för oss alla varje dag? UNDERBART!! Mer om våra äventyr i får ni läsa om i nästa inlägg!

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: