search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Jul 2019
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Archives

Efter vi lämnade av Annika åkte vi vidare till Attersee i Österrike, där vi bodde i en vecka! Den ända längre utflykten vi gjorde på hela veckan var till Hallstatt (se tidigare inlägg). Vårt boende hade fantastisk utsikt, men det låg också på en bondgård, så när vinden låg på från fel håll så luktade det väldigt mycket koskit ute på balkongen.

Våra dagar spenderades mest med att gå väldigt långa promenader i området (magisk utsikt!!), titta på kossorna och katterna, mata bondgårdens kaniner och bada i den klarblåa sjön 10 min bort. Dagarna bara flög förbi medan vi njöt av att bara vara tillsammans.

Kvällarna var helt magiska vid vårt boende! Fast när solen gick helt ner så kom det fram några stora brummande insekter, vet fortfarande inte vad det var för något, men matte sprang snabbt iväg med svansen mellan benen!

Mamma hann under veckan också fylla 27! Det blev våffelfrukost med utsikt, egentid, alpackas, bad och mer familjemys!

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: