search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Jul 2019
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Archives

Är man i Österrike så måste man nästan åka till den berömda staden Hallstatt! Hallstatt en är en gammal stad som ligger precis vid en sjö, omgiven av vackra berg. Eftersom vi hört att det kryllar av turister, så bestämde vi oss för att packa ner lite picknick och vara på plats till middag. De flesta turistbussarna brukar åka tillbaka på eftermiddagarna.

För att hitta vår middagsplats körde vi igenom staden och stannade vid en parkering lite längre fram. Här var vi helt själva (med undantag av en svanfamilj) och fick njuta av Hallstatt på håll!

När vi var mätta åkte vi in i staden och den av absolut riktigt fin!

MEN vi tycker också att den är lite överskattad. Det var i alla fall inte så mycket turister, men staden kändes fortfarande väldigt turistig och tappade därför lite av alpinkänslan. MEN vi var fortfarande nöjda och tycker absolut att Hallstatt är värt ett besök.

Samtidigt tycker vi att våra tidigare byar och ”vår sjö”, som är omgivet av berg är minst lika fina och mindre turister!

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: