search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Jul 2019
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Archives

SÅ, om någon av er har missat det, så var vi med i tidningen för några dagar sen! Artikeln kan ni läsa här;

https://www.aftonbladet.se/family/a/K3aO7G/familjen-foljer-sin-drom-reser-jorden-runt

Vi kan säga att vi blev väldigt förvånade när vi blev kontaktade av Aftonbladet, som undrade om vi var intresserade av berätta hur vi tänkt kring vår resa. Vi båda var väldigt skeptiskt inställde till artikeln, då vi båda inte tycker om uppmärksamhet. MEN samtidigt kände vi att vår historia kan inspirera någon annan att våga följa sin dröm, oavsett om det handlar om att resa eller kanske starta eget.

Vi kan dock säga att vi blev väldigt paffa när vi i måndags öppnade upp Aftonbladet och hittade oss själva där, vi trodde det skulle dröja längre innan artikeln kom upp! Vi är nöjda med artikeln, trots att kanske allt inte blev helt rätt. Men vi vill punktera til alla våra nära och kära att vi alltid känt 100 % stöd till det val vi valt, vilket vi kanske inte tycker framgick i artikeln.

Vi har haft några kaosdagar med en sjuk hund och bloggen är därför inte uppdaterad. Vi ska fylla i allt som hänt de senaste dagarna i kommande inlägg!

This entry was posted in Om oss.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: