search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

🌴🐒❤️🇨🇷 #vlogsquad #familytravel #costarica
The other day we were hiking in the jungle, looking for monkeys. For days, Vilda had been asking to see monkeys again. And we found them, everywhere!!! Along the entire hike, monkeys were jumping over our heads, eating bananas, playing around, showing off. A one hour hike turned into three hours, we just couldn't stop watching all the monkeys! At the end, Vilda said she had enough of monkeys 🙈🐒 #monkeyingaround #banana #familytravel #fulltimetravel #resetips
Watching the sunset with you ❤️🌅 #sunsetlove #loveisyou #spendingtimetogether
An other day, an other visit into the rainforest. There are so many different national parks here in Costa Rica, trying to preserve the nature and all the animals. The other day we visited Manuel Antonio national Park. We did see lots of amazing animals, but it's also the most visited national park in Costa Rica, so if you go you will not be alone! We also recommend to do a guided tour, our guide spotted animals we would never had seen with out him! The park also have beautiful beaches, but be careful, there are thives! If you don't hold onto your belongings, monkeys and racoons might "borrow" your stuff!! We had an amazing time in the park and saw SO many animals! on the way back home, Vilda told us about every animal we seen in the park! 🐒 #howlermonkey #manuelantonio #familyadventure
We experienced so many amazing things last year but going on safari was really something special. You can't describe the emotion Africa creates. South Africa, you really stole our hearts. If we had to pick only one experience to recommend everyone to do, it would definitely be to go on a safari! Go to our YouTube page to watch the entire video from our time in South Africa ❤️🦁🦒🐘 #safariwithkids #southafricasafari #familjeblogg #vlogg
Can't believe we've already been here in Costa Rica for a month and we still have time to go! We chose to stay our longest period of time here on our trip because there is so much to see and do. Everything from exploring beautiful beaches to hiking along volcanos, or go looking for animals in the rainforest (or just outside your door). Or why not go zoiplining, or trek along hanging bridges up by the tree tops. AND let's not forget about all the fresh fruits and vegetables! The avocados are insanely good....🤤 🥑😍 #exploremore #dreamvacation #runninggirl #familyadventure

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Jul 2019
M T W T F S S
« Jun   Aug »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Archives

Okej, vi ligger lite efter här i bloggen, det har varit lite mycket med annat men back on track!!! För precis en vecka sen vinkade vi adjö till vår bondgård i Österrike och resan fortsatte till södra Tyskland, till staden Füssen. Där väntade mormor och morfar och gissa vilka barnbarn som blir väldigt glada!

Morfar inne på toaletten…

Staden Füssen är liten, färgglad och är omgiven av fantastisk natur: höga berg och glaciärblåa vattendrag. Vi strosade omkring bland affärerna, åt glass och köpte stora salta kringlor för 2 kronor styck! Sen var vi ju bara tvungna att smaka på deras specialitet, snöbollar!

Varför vi egentligen var här var dock inte för den lilla söta staden, utan vi (som alla andra) var här för att se sagoslottet Neuschwanstein! Vi hade dock läst på att det kan bli väldigt mycket folk, så vi bestämde oss som vanligt för att vara på plats tidigt!

Neuschwanstein ligger mäktigt uppe på en höjd, med massiva berg åt ena hållet och utblickande över staden, sjöar och ängar åt andra hållet. För att komma till Neuschwanstein kan man parkera vid slottets parkering för 7 euro och sen betala för att åka buss för 3 euro per person upp till toppen. Vi är på en budget och därför började morgonen med en vandring på ca 45 min, 20 minuter från vår gratisparkering och sista halvan var uppför till slottet. Jag skulle dock säga att den var en väldigt mysig promenad, inte allt för brant och väldigt fin natur! Skön start på dagen helt enkelt!

När vi kom upp till slottet hade inte första bussarna börjat gå än. Att vara helt själv vid detta massiva slott var verkligen häftigt! Det kostar pengar för att gå in i slottet, men man kommer en bit på vägen helt gratis!

Tyvärr började det regna när vi gick ut från slottet och gick mot bron Marienbrücke, men det var fantastisk utsikt från bron, med slottet på ena sidan och ett vattenfall på andra.

Neuschwanstein är definitivt värt ett besök! Vi har aldrig sett ett så vackert slott! MEN, vi åkte förbi parkeringen till slottet på eftermiddagen och det var GALET mycket folk, så kom i tid!!

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: