search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

Is safari kids friendly? Well I would say it's one of Vilda's favorite experiences! Everyday we went on a three hour long game drive and we were a bit worried that Vilda would get bored. But like always, Vilda was our little star! She was sooo excited about all the animals and learned about so many new species. She had a "Pumba" tattoo from the Lion King on her arm and every time she saw a warthog, she pointed at her tattoo and said "an other Pumba" 🐗. At times she had a little difficult time sitting still but most of the time she was looking for animals or just enjoying the bumpy ride. Swipe 👉 on the last photo, we had just discovered a baby elephant and Vilda couldn't be any happier. Before our trip to South Africa, she had been pretending for months that she had a baby elephant that she used to feed and pet. She was absolutely beaming with joy watching the real baby 🐘 trying to eat. It's so amazing watching Vilda's imagination run wild, she sees monkeys, lions, elephants and giraffes everywhere she goes and we are more than happy to pretend to hide from the lion or pet the baby elephant with her. 🦁🦒🐒🐃🐂🐘🦏🦓 #familysafari #familygoals #dontgrowuptoofast
"You only live once, but if you do it right, once is enough.” We are so thankful for everyday we get to spend together. We never once regret our decision to go on this big adventure together. It took time, months, to be brave enough to take the leap to go full time traveling with a two-year-old. But it's the best decision we ever made. ❤️ #makeithappen #livingourdreams #spendingtimetogether #fulltimetravel
Yesterday it was Swedish father's day. So thankful to have this guy☝️ in our lives. Can't imagine a better dad to our daughter. ❤️❤️ #faraday #fathersday #southafrica #kololo #daddyanddaughtergoals
Just having a Lion King moment with our little Simba! 🦒🦁 #safarilife #circleoflife #giraffe #fulltimetravelingfamily
When we booked our safari, we thought we would enjoy it. We were so wrong, we ended completely falling in love with this experience! It's difficult to explain why we are in such an awe from this experience. Being one with the surrounding beautiful nature, watching all the majestic animals in their natural habitat truly makes you feel! Sometimes it makes you feel small, other times impressed. It makes you feel sad, happy, and sometimes afraid. It's a surreal experience and you finally understand the true meaning of "the circle of life". 🐒🐘🐗🦁🇿🇦 #safari #southafrica #kololo #wowmoments
I bet our Halloween was scarier than yours 🙈 Hello from South Africa! We're on safari and yesterday we came between a mother elephant and her baby. It was not very much appreciated by the mother, so she told us off. The elephant looks TINY on the video and it looks like she's very far away. But trust us, when your sitting in the car, it feels like that scene from Jurassic Park, when the car got chased by a T-Rex! 🐘🦖 #omgvideo #elephant #safari #runforyourlife

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Jul 2019
M T W T F S S
« Jun   Aug »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Archives

Okej, vi ligger lite efter här i bloggen, det har varit lite mycket med annat men back on track!!! För precis en vecka sen vinkade vi adjö till vår bondgård i Österrike och resan fortsatte till södra Tyskland, till staden Füssen. Där väntade mormor och morfar och gissa vilka barnbarn som blir väldigt glada!

Morfar inne på toaletten…

Staden Füssen är liten, färgglad och är omgiven av fantastisk natur: höga berg och glaciärblåa vattendrag. Vi strosade omkring bland affärerna, åt glass och köpte stora salta kringlor för 2 kronor styck! Sen var vi ju bara tvungna att smaka på deras specialitet, snöbollar!

Varför vi egentligen var här var dock inte för den lilla söta staden, utan vi (som alla andra) var här för att se sagoslottet Neuschwanstein! Vi hade dock läst på att det kan bli väldigt mycket folk, så vi bestämde oss som vanligt för att vara på plats tidigt!

Neuschwanstein ligger mäktigt uppe på en höjd, med massiva berg åt ena hållet och utblickande över staden, sjöar och ängar åt andra hållet. För att komma till Neuschwanstein kan man parkera vid slottets parkering för 7 euro och sen betala för att åka buss för 3 euro per person upp till toppen. Vi är på en budget och därför började morgonen med en vandring på ca 45 min, 20 minuter från vår gratisparkering och sista halvan var uppför till slottet. Jag skulle dock säga att den var en väldigt mysig promenad, inte allt för brant och väldigt fin natur! Skön start på dagen helt enkelt!

När vi kom upp till slottet hade inte första bussarna börjat gå än. Att vara helt själv vid detta massiva slott var verkligen häftigt! Det kostar pengar för att gå in i slottet, men man kommer en bit på vägen helt gratis!

Tyvärr började det regna när vi gick ut från slottet och gick mot bron Marienbrücke, men det var fantastisk utsikt från bron, med slottet på ena sidan och ett vattenfall på andra.

Neuschwanstein är definitivt värt ett besök! Vi har aldrig sett ett så vackert slott! MEN, vi åkte förbi parkeringen till slottet på eftermiddagen och det var GALET mycket folk, så kom i tid!!

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: