search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Jul 2019
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Archives

Vår start i Colmar var inte den bästa med en sjuk Maggie, som vägrade gå ett tasskliv. Det var bara att ändra om planerna och dra ner på tempot, så kan det gå när man är på resande fot! Som tur var hade vi moror och morfar med oss i några dagar till, så vi hjälptes åt att bära runt på Maggie…okej okej, morfar bar mest på Maggie!

Colmar är en fantastisk stad med färgglada söta små hus, kanaler och massor av grönområden. Våra dagar med mormor och morfar flög förbi!

Vi hängde mest i parken ”Parc Du Champ De Mars” men vi hann också med att åkte ett litet tåg runt stan (Vilda ÄLSKAR tåg just nu), strosa runt bland de gamla husen, Vilda åkte karusell med mormor och morfar och ”badade” i parkens fontäner. Det var mysigt att bara ta det lugnt och umgås.

This entry was posted in Colmar.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: