search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

Is safari kids friendly? Well I would say it's one of Vilda's favorite experiences! Everyday we went on a three hour long game drive and we were a bit worried that Vilda would get bored. But like always, Vilda was our little star! She was sooo excited about all the animals and learned about so many new species. She had a "Pumba" tattoo from the Lion King on her arm and every time she saw a warthog, she pointed at her tattoo and said "an other Pumba" 🐗. At times she had a little difficult time sitting still but most of the time she was looking for animals or just enjoying the bumpy ride. Swipe 👉 on the last photo, we had just discovered a baby elephant and Vilda couldn't be any happier. Before our trip to South Africa, she had been pretending for months that she had a baby elephant that she used to feed and pet. She was absolutely beaming with joy watching the real baby 🐘 trying to eat. It's so amazing watching Vilda's imagination run wild, she sees monkeys, lions, elephants and giraffes everywhere she goes and we are more than happy to pretend to hide from the lion or pet the baby elephant with her. 🦁🦒🐒🐃🐂🐘🦏🦓 #familysafari #familygoals #dontgrowuptoofast
"You only live once, but if you do it right, once is enough.” We are so thankful for everyday we get to spend together. We never once regret our decision to go on this big adventure together. It took time, months, to be brave enough to take the leap to go full time traveling with a two-year-old. But it's the best decision we ever made. ❤️ #makeithappen #livingourdreams #spendingtimetogether #fulltimetravel
Yesterday it was Swedish father's day. So thankful to have this guy☝️ in our lives. Can't imagine a better dad to our daughter. ❤️❤️ #faraday #fathersday #southafrica #kololo #daddyanddaughtergoals
Just having a Lion King moment with our little Simba! 🦒🦁 #safarilife #circleoflife #giraffe #fulltimetravelingfamily
When we booked our safari, we thought we would enjoy it. We were so wrong, we ended completely falling in love with this experience! It's difficult to explain why we are in such an awe from this experience. Being one with the surrounding beautiful nature, watching all the majestic animals in their natural habitat truly makes you feel! Sometimes it makes you feel small, other times impressed. It makes you feel sad, happy, and sometimes afraid. It's a surreal experience and you finally understand the true meaning of "the circle of life". 🐒🐘🐗🦁🇿🇦 #safari #southafrica #kololo #wowmoments
I bet our Halloween was scarier than yours 🙈 Hello from South Africa! We're on safari and yesterday we came between a mother elephant and her baby. It was not very much appreciated by the mother, so she told us off. The elephant looks TINY on the video and it looks like she's very far away. But trust us, when your sitting in the car, it feels like that scene from Jurassic Park, when the car got chased by a T-Rex! 🐘🦖 #omgvideo #elephant #safari #runforyourlife

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Jul 2019
M T W T F S S
« Jun   Aug »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Archives

Bonjur från den sötaste staden vi någonsin sett! För er som har sett Disneys ”Skönheten och odjuret” så kan ni föreställa er lilla byn där Belle bor i. Colmar har historia redan från 800-talet och är känd för dess bevarade arkitektur på husen i gamla stan. När man strosar längs Colmars gator kan man riktigt se Colmars historia i de unika husen. MEN, som de flesta andra vackra platser, så lockar Colmar till sig tusentals turister varje dag. Att trängas längs smala gator med hundra andra turister är inte riktig vår grej, så såhär fick vi Colmar helt för oss själva!!

Alarmen ringde 05.00 och genast kastade vi mobilerna i väggen för att sova i 30 minuter till. Tillslut lyckades vi mana oss ut ur sängen, packa ner vår frukost och rulla iväg. Strax efter sex på morgonen var vi på plats på dagens första stopp, lilla Venedig. Denna del av staden kallas för lilla Venedig då det går små kanaler längs gatorna med små båtar. Under dagtid flockas dessa gator av folk, men när vi kom dit var vi helt själva. Det är något speciellt med att gå runt i en sovande stad längs helt tomma gator. Vi tog tid på oss att gå runt och bara titta på de vackra husen, busa runt och ta några bilder.

Vi hade tagit med lyxig frukost…eller croissanter från Lidl för 3kr/st…goda var dem i alla fall! Är man i Frankrike så bara MÅSTE man äta croissant till frukost! Smakar inte alls som hemma och känner man att vill vara extra lyxig är det bara att gå till en av alla hundra bagerier och köpa nygräddade croissanter för 1 euro styck!

När vi var mätta fortsatte vi att vandra igenom Colmars ”gamla stan”, som så smått började vakna till liv. Riktigt mysigt att gå längs gatorna i Vildas tempo, titta in bland skyltfönsterna där de säljer färsk fransk nougat, pepparkakor, gosedjur och massa annat smått och gått! Stort plus också var att det var lagom temperatur, det blir som en bastu mitt på dagen!  

Efter tre timmars utforskning av staden kände vi oss redo för att åka hem och ladda om inför nästa stopp, men vi passade också på att åka förbi New York!!!

…eller kanske bara en kopia av Frihetsgudinnan, till minne av Frihetsgudinnans skapare Auguste Bartholdi, som fun fact, faktiskt kom från Colmar!

Resten av dagen spenderade vi i vår vanliga mysiga park ”Parc Du Champ De Mars”. Där blev det såpbubblor, karusell, sockervadd (som mamma faktiskt snällt delade med sig av…), picknicklunch, spring i fontänen, mer bus och massa mys.

Perfekt sista dag i Colmar, innan resan fortsätter norrut!

This entry was posted in Colmar.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: