search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

Is safari kids friendly? Well I would say it's one of Vilda's favorite experiences! Everyday we went on a three hour long game drive and we were a bit worried that Vilda would get bored. But like always, Vilda was our little star! She was sooo excited about all the animals and learned about so many new species. She had a "Pumba" tattoo from the Lion King on her arm and every time she saw a warthog, she pointed at her tattoo and said "an other Pumba" 🐗. At times she had a little difficult time sitting still but most of the time she was looking for animals or just enjoying the bumpy ride. Swipe 👉 on the last photo, we had just discovered a baby elephant and Vilda couldn't be any happier. Before our trip to South Africa, she had been pretending for months that she had a baby elephant that she used to feed and pet. She was absolutely beaming with joy watching the real baby 🐘 trying to eat. It's so amazing watching Vilda's imagination run wild, she sees monkeys, lions, elephants and giraffes everywhere she goes and we are more than happy to pretend to hide from the lion or pet the baby elephant with her. 🦁🦒🐒🐃🐂🐘🦏🦓 #familysafari #familygoals #dontgrowuptoofast
"You only live once, but if you do it right, once is enough.” We are so thankful for everyday we get to spend together. We never once regret our decision to go on this big adventure together. It took time, months, to be brave enough to take the leap to go full time traveling with a two-year-old. But it's the best decision we ever made. ❤️ #makeithappen #livingourdreams #spendingtimetogether #fulltimetravel
Yesterday it was Swedish father's day. So thankful to have this guy☝️ in our lives. Can't imagine a better dad to our daughter. ❤️❤️ #faraday #fathersday #southafrica #kololo #daddyanddaughtergoals
Just having a Lion King moment with our little Simba! 🦒🦁 #safarilife #circleoflife #giraffe #fulltimetravelingfamily
When we booked our safari, we thought we would enjoy it. We were so wrong, we ended completely falling in love with this experience! It's difficult to explain why we are in such an awe from this experience. Being one with the surrounding beautiful nature, watching all the majestic animals in their natural habitat truly makes you feel! Sometimes it makes you feel small, other times impressed. It makes you feel sad, happy, and sometimes afraid. It's a surreal experience and you finally understand the true meaning of "the circle of life". 🐒🐘🐗🦁🇿🇦 #safari #southafrica #kololo #wowmoments
I bet our Halloween was scarier than yours 🙈 Hello from South Africa! We're on safari and yesterday we came between a mother elephant and her baby. It was not very much appreciated by the mother, so she told us off. The elephant looks TINY on the video and it looks like she's very far away. But trust us, when your sitting in the car, it feels like that scene from Jurassic Park, when the car got chased by a T-Rex! 🐘🦖 #omgvideo #elephant #safari #runforyourlife

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Jul 2019
M T W T F S S
« Jun   Aug »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Archives

Så när man har rest i 6 månader så har man råkat ut för jobbiga resdagar. Vår första riktigt jobbiga resdag var när jag (Erica), fick ett migränanfall när vi skulle flyga till Bali och fick spy i en hundbajspåse någonstans mellan väskhämtningen och tullen. Vår andra tuffa resdag var när vi flög hem från Bali, en resa som tog över 30 timmar. Vår tredje riktigt jobbiga resdag var när vi lämnade Sverige för att åka runt i Europa och Vilda fick 40 graders feber natten till vi skulle åka. För några dagar sen blev vi återigen testade på vår resdag!

Resdagar betyder packning och körning. Dagen börjar med att mamma och pappa springer runt som galna höns och försöker att få med alla strumpor, kattgosedjur, snutisar, och nappar som lagts lite överallt i lägenheten. Men mitt i det här kaoset märkte vi att Maggie inte var sig själv. Hon var tillbakadragen och morrade när vi kom nära. Tillslut fick vi undersöka henne och såg att hon tuggat bort pälsen från en bit på svansen. Inte normalt beteende, så det vara bara att snällt bege sig till veterinären. Tur i oturen hittade vi en veterinär nära, där vi enbart behövde vänta en timme och där veterinären var halvamerikan och kunde felfri engelska. Vi ska inte gå in på alla detaljer för att inte göra för mycket intrång i Maggies privatliv, men det var något med hennes ”privata” del som kliade och hon ska äta antibiotika och ha på sig en ”dumstrut” i en vecka.

Observera att doktor Vilda satt ett plåster på tratten!

Nu ska ni inte tro att det resdagen var över, klockan hade hunnit bli 13.00 och vi hade 4 h och 30 minuter till Colmar. Eter 30 minuter la vår AC i bilen av. Japp. Ni läste rätt. Och glömde jag säga att det var 30 grader ute och vår bil är svart! Det var bara att ta av alla så mycket kläder som möjligt och veva ner fönsterna. Hoppas att ni aldrig behöver uppleva Autobahn med nedvevade fönster. Det lät seriöst som att vi åkte bredvid ett jetflygplan. I fyra timmar! Stackars våra barn!! När vi ÄNTLIGEN kom fram till vårt nya Airbnb hade klockan passerat middagsdags för Vilda för länge sen, så det vara bara att slänga ihop det vi hade och sen bums i säng. Resdagar…

This entry was posted in Colmar.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: