search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Jul 2019
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Archives

Vi lämnade Colmar för några dagar sen och började vår långa resa hem mot Sverige, som skulle ta tre dagar! Vårt första stop längs vägen gjorde vi i Tyskland vid slottet Eltz, eller Vildas och Maggies nya hem! Ett riktigt prinsesslott.

Som vanligt packade vi ner frukost och besökte slottet på morgonen. Soluppgången längs bilresan dit var fantastik och vyerna var det heller inget fel på med kulliga åkrar. Slottet ligger mitt ute i ingenstans, omgiven av en väldigt vacker skog.

Promenaden till slottet var riktig mysig och vi var först på plats till slottet! MEN starten på morgonen var lite svajig, Vilda var inte på humör och var jättegrinig, Maggie vägrade att ta ett tassteg vid slottet, pappa frästa och snäste och mamma försökte att inte få ett sammanbrott.

Vi struntade i slottet och satte oss ner och njöt av frukost med en vacker utsikt. Efter lite mat var vi genast alla på gott humör, så till framtiden; KOM IHÅG att utforska nya platser på en full mage! Det Blev lite bus framför slottet innan vi gick tillbaka och fortsatta vår resdag norrut.

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: