search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Jul 2019
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Archives

Vi är hemma i Sverige!!!!! Eller, ja, vi har ju faktiskt varit hemma i nästan en vecka redan (HJÄLP VAD TIDEN FLYGER). Det var en väldigt lång bilresa hem. Vi började vår hemresa i Colmar i Frankrike och hade då nästan 20 h bilresa framför oss till Sverige. Det är rätt så många timmar i bilen, så vi valde att delade upp resan på 4 dagar för att kunna göra stopp längs vägen hem. Första stoppet kan ni läsa om i förra inlägget (slottet Eltz). Efter det blev det två dagars bilresa upp till Danmark, där vi övernattade och gick upp tidigt dagen därpå för att besöka Köpenhamn. Vi gick längs hamnen Nyhavn, i en liten park, längs vackra kyrkor och statyer och bort till statyn lilla sjöjungfrun.

Köpenhamn var en väldigt trevlig stad, men efter tre timmars utforskande kände vi oss redo att åka HEM! Så hur gick det att bila så långt med en tvååring och en liten hund? Jo över förväntan!! Vi körde alltid 1-2 h åt gången innan vi tog en bensträckare och busade av barnen i en lekplats, på McDonalds eller bara en gräsplätt. Vilda tittade mycket på film på sin Ipad eller lekte med klistermärken eller sov.

Vi kan lova att det var väldigt blandade känslor att rulla in i Sverige igen. Vi blev direkt förvirrade av hastighetsskyltarna, hade dem alltid varit gulröda? Känslan att vara hemma är lite blandad. Delvis är vi så glada att träffa alla igen och det är skönt att inte utforska nya saker varje dag. Det var även väldigt skönt att tvätta upp alla kläder igen! Men samtidigt saknar vi redan att vara på resande fot. Vi saknar redan äventyren och ser fram emot nästa del av resan. MEN nu ska vi njuta av att vara hemma, svensk sommar, massa bad, mys med familj och vänner och långa skogspromenader med Maggie. Det är inte så dumt det heller!

This entry was posted in Danmark.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: