search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

Is safari kids friendly? Well I would say it's one of Vilda's favorite experiences! Everyday we went on a three hour long game drive and we were a bit worried that Vilda would get bored. But like always, Vilda was our little star! She was sooo excited about all the animals and learned about so many new species. She had a "Pumba" tattoo from the Lion King on her arm and every time she saw a warthog, she pointed at her tattoo and said "an other Pumba" 🐗. At times she had a little difficult time sitting still but most of the time she was looking for animals or just enjoying the bumpy ride. Swipe 👉 on the last photo, we had just discovered a baby elephant and Vilda couldn't be any happier. Before our trip to South Africa, she had been pretending for months that she had a baby elephant that she used to feed and pet. She was absolutely beaming with joy watching the real baby 🐘 trying to eat. It's so amazing watching Vilda's imagination run wild, she sees monkeys, lions, elephants and giraffes everywhere she goes and we are more than happy to pretend to hide from the lion or pet the baby elephant with her. 🦁🦒🐒🐃🐂🐘🦏🦓 #familysafari #familygoals #dontgrowuptoofast
"You only live once, but if you do it right, once is enough.” We are so thankful for everyday we get to spend together. We never once regret our decision to go on this big adventure together. It took time, months, to be brave enough to take the leap to go full time traveling with a two-year-old. But it's the best decision we ever made. ❤️ #makeithappen #livingourdreams #spendingtimetogether #fulltimetravel
Yesterday it was Swedish father's day. So thankful to have this guy☝️ in our lives. Can't imagine a better dad to our daughter. ❤️❤️ #faraday #fathersday #southafrica #kololo #daddyanddaughtergoals
Just having a Lion King moment with our little Simba! 🦒🦁 #safarilife #circleoflife #giraffe #fulltimetravelingfamily
When we booked our safari, we thought we would enjoy it. We were so wrong, we ended completely falling in love with this experience! It's difficult to explain why we are in such an awe from this experience. Being one with the surrounding beautiful nature, watching all the majestic animals in their natural habitat truly makes you feel! Sometimes it makes you feel small, other times impressed. It makes you feel sad, happy, and sometimes afraid. It's a surreal experience and you finally understand the true meaning of "the circle of life". 🐒🐘🐗🦁🇿🇦 #safari #southafrica #kololo #wowmoments
I bet our Halloween was scarier than yours 🙈 Hello from South Africa! We're on safari and yesterday we came between a mother elephant and her baby. It was not very much appreciated by the mother, so she told us off. The elephant looks TINY on the video and it looks like she's very far away. But trust us, when your sitting in the car, it feels like that scene from Jurassic Park, when the car got chased by a T-Rex! 🐘🦖 #omgvideo #elephant #safari #runforyourlife

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Jul 2019
M T W T F S S
« Jun   Aug »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Archives

Vi är hemma i Sverige!!!!! Eller, ja, vi har ju faktiskt varit hemma i nästan en vecka redan (HJÄLP VAD TIDEN FLYGER). Det var en väldigt lång bilresa hem. Vi började vår hemresa i Colmar i Frankrike och hade då nästan 20 h bilresa framför oss till Sverige. Det är rätt så många timmar i bilen, så vi valde att delade upp resan på 4 dagar för att kunna göra stopp längs vägen hem. Första stoppet kan ni läsa om i förra inlägget (slottet Eltz). Efter det blev det två dagars bilresa upp till Danmark, där vi övernattade och gick upp tidigt dagen därpå för att besöka Köpenhamn. Vi gick längs hamnen Nyhavn, i en liten park, längs vackra kyrkor och statyer och bort till statyn lilla sjöjungfrun.

Köpenhamn var en väldigt trevlig stad, men efter tre timmars utforskande kände vi oss redo att åka HEM! Så hur gick det att bila så långt med en tvååring och en liten hund? Jo över förväntan!! Vi körde alltid 1-2 h åt gången innan vi tog en bensträckare och busade av barnen i en lekplats, på McDonalds eller bara en gräsplätt. Vilda tittade mycket på film på sin Ipad eller lekte med klistermärken eller sov.

Vi kan lova att det var väldigt blandade känslor att rulla in i Sverige igen. Vi blev direkt förvirrade av hastighetsskyltarna, hade dem alltid varit gulröda? Känslan att vara hemma är lite blandad. Delvis är vi så glada att träffa alla igen och det är skönt att inte utforska nya saker varje dag. Det var även väldigt skönt att tvätta upp alla kläder igen! Men samtidigt saknar vi redan att vara på resande fot. Vi saknar redan äventyren och ser fram emot nästa del av resan. MEN nu ska vi njuta av att vara hemma, svensk sommar, massa bad, mys med familj och vänner och långa skogspromenader med Maggie. Det är inte så dumt det heller!

This entry was posted in Danmark.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: