search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Sep 2019
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Archives

Swish!!! och så har augusti bara flugit förbi!! Tiden går verkligen larvigt snabbt när man har roligt. Vi har under sommaren i Sverige: lekt med familj och kompisar, gått i skogen och plockat bär och svamp, spenderat tid ute i skärgården, lekt i massor av lekplatser, badat i mängder, blivit sjuka, besökt läkare alldeles för många gånger, fyllt på energi, ätit svenska jordgubbar, åkt på dagsutflykter till vackra naturreservat, hoppat i vattenpölar, haft picknick och mycket mer! Vi kan inte förstå att en månad redan har gått och att vi i morgon ska vidare på resan! Tyvärr har Maggie gått och fått ont i lilla ryggen igen, så hon blir hemma :'(. Här kommer lite bilder från vår tid i Sverige:

This entry was posted in Sverige.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: