search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Sep 2019
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Archives

Hej från Norge!!
Efter två dagar i bilen, 6 h till Idre och därefter ytterligare 6 h till Åndalsnes, kom vi fram till Norge! Som vanligt gick bilresan oförskämt bra!Vi startade på eftermiddagen i söndags och Vilda somnade halvvägs till Idre. Efter övernattning blev det storhandling för att försöka undvika att bli totalt rånade i de norska mataffärerna. Vägen från Idre till Norge var verkligen fantastik och vi alla fick se våra allra första vilda renar! otroligt vackra, men vi fick tyvärr ingen bild på dem. Efter lunch somnade Vilda och sov nästan hela vägen fram till hotellet. Hon vaknade när det var 10 minuter kvar och var helt fascinerad av alla omgivande bergen. Hon Berättade för oss att vi var i Norge och att det bor troll i bergen. Vi får se om vi kan hitta något troll!!

Vi hade bokat en liten skitstuga på en camping. Det skulle vara ett litet rum med kokvrå utan toalett. När vi kom fram visade det sig dock att vi blivit uppgraderade och fått det bästa huset! Ni kan inte förstå lyckan vi kände när vi såg att huset hade en toalett!!! Två sovrum, ett ordentligt kök och vardagsrum. Jättemysigt! Vi har till och med en grillplats och en egen picknickbänk. Och glömde jag att nämna utsikten? Magisk!! Vi tittade upp vad huset skulle kostat oss och det visade sig att huset kostade 1200 kr/natten och vi har betalat hälften! Ibland har man tur!

Efter en tidig middag bestämde vi oss för att åka till Trollstigen, som ligger bara några minuter hemifrån oss. Det var mäktigt att se denna massiva, snirkliga väg, som man sätt på bilder så många gånger! Fast jag måste medge att jag fick lite svindel när vi åkt upp längs berget! Vi trodde att det skulle vara massor med folk vid utkiksplatsen, men det var bara vi och ett annat ar på plats, fördelen med att åka under lågsäsong!

När vi alla blivit nerkylda (det var mycket kallare uppe bland bergen än vid campingen…vi var INTE helt förberedda på det…) åkte vi hem för en kopp varm choklad innan vi gick och la oss. Det var första koppen, mer om resten av våra koppar med varm choklad får ni läsa om i morgon!

This entry was posted in Norge.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: