search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

We experienced so many amazing things last year but going on safari was really something special. You can't describe the emotion Africa creates. South Africa, you really stole our hearts. If we had to pick only one experience to recommend everyone to do, it would definitely be to go on a safari! Go to our YouTube page to watch the entire video from our time in South Africa ❤️🦁🦒🐘 #safariwithkids #southafricasafari #familjeblogg #vlogg
Can't believe we've already been here in Costa Rica for a month and we still have time to go! We chose to stay our longest period of time here on our trip because there is so much to see and do. Everything from exploring beautiful beaches to hiking along volcanos, or go looking for animals in the rainforest (or just outside your door). Or why not go zoiplining, or trek along hanging bridges up by the tree tops. AND let's not forget about all the fresh fruits and vegetables! The avocados are insanely good....🤤 🥑😍 #exploremore #dreamvacation #runninggirl #familyadventure
Costa Rica's nature is so beautiful and full of life! Every time we step outside the door we are greeted by a new animal! #wildtravelers #wildlife #naturephotography
"Sometimes you will never know the value of a moment until it becomes a memory" - Dr. Seuss I find it difficult sometimes to preserve memories and at the same time being present in a moment. We try our best to find a balance and that's why we don't always bring our cellphone or cameras on our days out. It's amazing having pictures and videos from our travels but being in the moment with no distractions, just enjoying the beautiful surroundings and being together is also amazing! #takeyourkidseverywhere #beingpresent #fulltimetravelingfamily #costarica🇨🇷
Sometimes it's difficult to put our experiences into words. This 👆 incredible encounter is one of them! One of our best mornings in our lives! 🐢😍❤️ #morningsurprise #costaricabeach #seaturtle
We have wanted to stay in a treehouse for so long and now here we are! But let us tell you, even though this house is stunning, it's not anything we could imagine! Before booking a tree house in the middle of the Costa Rican jungle, here are some things to think about: Tree houses usually don't have ANY sound proofing, which means you will hear everything from the outside. In our case we usually get waken up at 00.00 am by barking dogs. At 02.00 am the wind all the sudden picks up and blows right through the walls. The roosters here are nuts and starts howling at 3.00 am. Then the howler monkeys take over att 4.30. IF your still sleeping at 5, the birds will surely take care of that! So those are the outside animals, but let's not forget about the once that we share our house with! The other day something BIG crawling with HUGE tentacles took over the kitchen and yesterday I was attacked by a thousand ants trying to take over our backpack! But don't get us wrong, we still love the house, even though we don't sleep through the nights and are not welcomed by the original house owners (all the bugs). #treehouse #nosleep #coolhouse #antstakeover

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Sep 2019
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Archives

Hei! Nå som vi er i Norge, synes vi at vi bør begynne å skrive på norsk i stedet! Eller, så fortsätter vi att skriva på svenska! 😉

I tisdags vaknade vi upp till ett väldigt regnigt Norge, så vi bestämde oss för att ta en kortare vandring. Men, ibland har mamma och pappa lite svårt med kommunikationen, så vi åkte 30 minuter åt fel håll. Ibland blir det lite knasigt! Vi bestämde oss för att ladda om och återvända hemmåt för lite lunch. Efter lunchen hade Vilda massa spring i benen, så vi åkte till en närliggande lekplats. Lekplatsen ligger precis vid Trollstigen och vi såg flera troll runt hela lekplatsen. Vilda var noga med att peka ut vilken av trollen som var farfar trollet, kan ni gissa vilket troll det var?

Det blev ingen vandring första dagen, bara massa spring runt huset och en tidig nattning för Vilda som var väldigt trött efter den långa resan hit!

Igår (onsdag) vaknade vi av solens strålar genom fönstret! Ingen regn = vandring!! Vi åkte till Mt. Litlefjellet, som är en kortare vandring upp längs en bergsvägg. Enligt norska mått ska 3-4 åringar klara av den vandringen själva. Vi antar att alla norska barn vandrar direkt från födseln, eller blivit bitna av spindlar om ger superkrafter, för hiken var rätt tuff och brant på sina ställen. Vida vägrade att gå! Väl på toppen var utsikten otrolig! Var vi än tittade såg vi läckra berg, fjordar, sjöar och klarblåa floder. Det bästa av allt var att vi fick berget nästan helt för oss själva majoriteten av tiden (fördelen med att åka under lågsäsong)!

Vilda fick lite sockerkick av sina russin och ville helt plötsligt vandra omkring själv uppe på toppen.

Hon var på strålade humör men tillslut tröttnade hon på blåsten och det var dags att gå ner och äta lunch! Vi skuttade ner nästan som bergsgetter längs berget, helt lyriska efter dagens korta, men otroligt vackra vandring! På eftermiddagen blev den ytterligare en utflykt.

Idag har det varit riktigt ruskigt väder här i Norge (nackdelen med att åka under lågsäsong). Det har öst ner regn nästan hela dagen. Vi har mest hoppat i vattenpölar, lekt med leklera, sjungit, hoppat i sängen, lekt bebis och ätit popcorn framför smurfarna. Som tur är är vår stuga omgiven av fantastiska berg och bara man tittar ut genom fönstret ser man nya vattenfall rinna ner längs de höga bergen. Så vackert och magiskt!

I morgon tar vi nya tag. Det blir en roadtrip till…

This entry was posted in Norge.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: