search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

Is safari kids friendly? Well I would say it's one of Vilda's favorite experiences! Everyday we went on a three hour long game drive and we were a bit worried that Vilda would get bored. But like always, Vilda was our little star! She was sooo excited about all the animals and learned about so many new species. She had a "Pumba" tattoo from the Lion King on her arm and every time she saw a warthog, she pointed at her tattoo and said "an other Pumba" 🐗. At times she had a little difficult time sitting still but most of the time she was looking for animals or just enjoying the bumpy ride. Swipe 👉 on the last photo, we had just discovered a baby elephant and Vilda couldn't be any happier. Before our trip to South Africa, she had been pretending for months that she had a baby elephant that she used to feed and pet. She was absolutely beaming with joy watching the real baby 🐘 trying to eat. It's so amazing watching Vilda's imagination run wild, she sees monkeys, lions, elephants and giraffes everywhere she goes and we are more than happy to pretend to hide from the lion or pet the baby elephant with her. 🦁🦒🐒🐃🐂🐘🦏🦓 #familysafari #familygoals #dontgrowuptoofast
"You only live once, but if you do it right, once is enough.” We are so thankful for everyday we get to spend together. We never once regret our decision to go on this big adventure together. It took time, months, to be brave enough to take the leap to go full time traveling with a two-year-old. But it's the best decision we ever made. ❤️ #makeithappen #livingourdreams #spendingtimetogether #fulltimetravel
Yesterday it was Swedish father's day. So thankful to have this guy☝️ in our lives. Can't imagine a better dad to our daughter. ❤️❤️ #faraday #fathersday #southafrica #kololo #daddyanddaughtergoals
Just having a Lion King moment with our little Simba! 🦒🦁 #safarilife #circleoflife #giraffe #fulltimetravelingfamily
When we booked our safari, we thought we would enjoy it. We were so wrong, we ended completely falling in love with this experience! It's difficult to explain why we are in such an awe from this experience. Being one with the surrounding beautiful nature, watching all the majestic animals in their natural habitat truly makes you feel! Sometimes it makes you feel small, other times impressed. It makes you feel sad, happy, and sometimes afraid. It's a surreal experience and you finally understand the true meaning of "the circle of life". 🐒🐘🐗🦁🇿🇦 #safari #southafrica #kololo #wowmoments
I bet our Halloween was scarier than yours 🙈 Hello from South Africa! We're on safari and yesterday we came between a mother elephant and her baby. It was not very much appreciated by the mother, so she told us off. The elephant looks TINY on the video and it looks like she's very far away. But trust us, when your sitting in the car, it feels like that scene from Jurassic Park, when the car got chased by a T-Rex! 🐘🦖 #omgvideo #elephant #safari #runforyourlife

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Sep 2019
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Archives

Hei! Nå som vi er i Norge, synes vi at vi bør begynne å skrive på norsk i stedet! Eller, så fortsätter vi att skriva på svenska! 😉

I tisdags vaknade vi upp till ett väldigt regnigt Norge, så vi bestämde oss för att ta en kortare vandring. Men, ibland har mamma och pappa lite svårt med kommunikationen, så vi åkte 30 minuter åt fel håll. Ibland blir det lite knasigt! Vi bestämde oss för att ladda om och återvända hemmåt för lite lunch. Efter lunchen hade Vilda massa spring i benen, så vi åkte till en närliggande lekplats. Lekplatsen ligger precis vid Trollstigen och vi såg flera troll runt hela lekplatsen. Vilda var noga med att peka ut vilken av trollen som var farfar trollet, kan ni gissa vilket troll det var?

Det blev ingen vandring första dagen, bara massa spring runt huset och en tidig nattning för Vilda som var väldigt trött efter den långa resan hit!

Igår (onsdag) vaknade vi av solens strålar genom fönstret! Ingen regn = vandring!! Vi åkte till Mt. Litlefjellet, som är en kortare vandring upp längs en bergsvägg. Enligt norska mått ska 3-4 åringar klara av den vandringen själva. Vi antar att alla norska barn vandrar direkt från födseln, eller blivit bitna av spindlar om ger superkrafter, för hiken var rätt tuff och brant på sina ställen. Vida vägrade att gå! Väl på toppen var utsikten otrolig! Var vi än tittade såg vi läckra berg, fjordar, sjöar och klarblåa floder. Det bästa av allt var att vi fick berget nästan helt för oss själva majoriteten av tiden (fördelen med att åka under lågsäsong)!

Vilda fick lite sockerkick av sina russin och ville helt plötsligt vandra omkring själv uppe på toppen.

Hon var på strålade humör men tillslut tröttnade hon på blåsten och det var dags att gå ner och äta lunch! Vi skuttade ner nästan som bergsgetter längs berget, helt lyriska efter dagens korta, men otroligt vackra vandring! På eftermiddagen blev den ytterligare en utflykt.

Idag har det varit riktigt ruskigt väder här i Norge (nackdelen med att åka under lågsäsong). Det har öst ner regn nästan hela dagen. Vi har mest hoppat i vattenpölar, lekt med leklera, sjungit, hoppat i sängen, lekt bebis och ätit popcorn framför smurfarna. Som tur är är vår stuga omgiven av fantastiska berg och bara man tittar ut genom fönstret ser man nya vattenfall rinna ner längs de höga bergen. Så vackert och magiskt!

I morgon tar vi nya tag. Det blir en roadtrip till…

This entry was posted in Norge.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: