search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

Is safari kids friendly? Well I would say it's one of Vilda's favorite experiences! Everyday we went on a three hour long game drive and we were a bit worried that Vilda would get bored. But like always, Vilda was our little star! She was sooo excited about all the animals and learned about so many new species. She had a "Pumba" tattoo from the Lion King on her arm and every time she saw a warthog, she pointed at her tattoo and said "an other Pumba" 🐗. At times she had a little difficult time sitting still but most of the time she was looking for animals or just enjoying the bumpy ride. Swipe 👉 on the last photo, we had just discovered a baby elephant and Vilda couldn't be any happier. Before our trip to South Africa, she had been pretending for months that she had a baby elephant that she used to feed and pet. She was absolutely beaming with joy watching the real baby 🐘 trying to eat. It's so amazing watching Vilda's imagination run wild, she sees monkeys, lions, elephants and giraffes everywhere she goes and we are more than happy to pretend to hide from the lion or pet the baby elephant with her. 🦁🦒🐒🐃🐂🐘🦏🦓 #familysafari #familygoals #dontgrowuptoofast
"You only live once, but if you do it right, once is enough.” We are so thankful for everyday we get to spend together. We never once regret our decision to go on this big adventure together. It took time, months, to be brave enough to take the leap to go full time traveling with a two-year-old. But it's the best decision we ever made. ❤️ #makeithappen #livingourdreams #spendingtimetogether #fulltimetravel
Yesterday it was Swedish father's day. So thankful to have this guy☝️ in our lives. Can't imagine a better dad to our daughter. ❤️❤️ #faraday #fathersday #southafrica #kololo #daddyanddaughtergoals
Just having a Lion King moment with our little Simba! 🦒🦁 #safarilife #circleoflife #giraffe #fulltimetravelingfamily
When we booked our safari, we thought we would enjoy it. We were so wrong, we ended completely falling in love with this experience! It's difficult to explain why we are in such an awe from this experience. Being one with the surrounding beautiful nature, watching all the majestic animals in their natural habitat truly makes you feel! Sometimes it makes you feel small, other times impressed. It makes you feel sad, happy, and sometimes afraid. It's a surreal experience and you finally understand the true meaning of "the circle of life". 🐒🐘🐗🦁🇿🇦 #safari #southafrica #kololo #wowmoments
I bet our Halloween was scarier than yours 🙈 Hello from South Africa! We're on safari and yesterday we came between a mother elephant and her baby. It was not very much appreciated by the mother, so she told us off. The elephant looks TINY on the video and it looks like she's very far away. But trust us, when your sitting in the car, it feels like that scene from Jurassic Park, when the car got chased by a T-Rex! 🐘🦖 #omgvideo #elephant #safari #runforyourlife

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Sep 2019
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Archives

Det är få gånger som mamman i familjen gråter av lycka. Den här dagen var en av dem gångerna… Men vi tar det från början!

Dagen började med att klockan ringde 05.30. Vi hade tänkt att gå upp jättetidigt för att komma fram till Norges mest besökta fjord, Geiranger, innan alla turister. Geiranger ligger två timmar bort från Trollstigen, där vår lilla stuga ligger. Problemet var att i vår lilla stuga finns jordens skönaste säng, som är sådär gudomligt mjuk så att man sjunker ner i mitten av madrassen till dess att madrassen nästan kramar om en. SÅ vi kom nog upp närmare 7 istället…

Det blev frukost i bilen, vilket i kombination med de slingriga vägarna INTE var så bra kombination. Mamma var helt grön i ansiktet när vi äntligen nådde till utkiksplatsen över Geiranger. Fjorden har mörkt blått vatten, vattenfall och ofta ligger ett kryssningsfartyg inne i fjorden. Fartyget ser inte ut at vara större än en leksak, så man förstår hur massiv fjorden är. Som tur var så hade vi inte något problem med turister på hela dagen. Återigen: fördelen med att åka under lågsäsong är mindre folk, men nackdelen är ju att vädret sällan är på topp!

Efter vi njutit av utsikten var det dags att bege sig in i bilen istället och åka ner för Ørnevegen, som är mer snirklig än trollstigen. Jippi… som tur var kunde mamma hålla frukosten nere hela vägen fram till vårt nästa stopp, en vandringsled.

Efter att alla 100 lager kläder åkt på var det dags att börja vår ”tur”. Det var då vi såg dem. LAMOR!! Gissa om någon blev världens lyckligaste när vi insåg att hiken gick IGENOM hagen och vi alltså FICK gå in till dem. Matte säger att han aldrig sett mamma så lycklig, inte ens på bröllopsdagen…

Mamma skuttade fram längs lamorna och funderade på vilken av lamorna hon skulle smussla med hem till Sverige igen. Efter vi stått och glott på lamorna lite för länge var det dags att vinka hejdå och fortsätta vår vandring. Men som tur var såg vi får längre fram, vilket underlättade för separationsångesten.

Vår slutdestination hade väldigt fina vyer över fjorden, men hikens höjdpunkt var definitivt djuren, i alla fall för mamma och Vilda!

Efter vår vandring kurrade det i magen och vi stannade till i en mysig stuga där det blev våfflor! Något som Vilda faktiskt för en gång skull åt!

Vi kunde inte låta bli att gå tillbaka till Lamorna efter lunchen, för en sista hejdå. Perfekt avslut på en mysig utflyktsdag!

This entry was posted in Norge.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: