search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

🌴🐒❤️🇨🇷 #vlogsquad #familytravel #costarica
The other day we were hiking in the jungle, looking for monkeys. For days, Vilda had been asking to see monkeys again. And we found them, everywhere!!! Along the entire hike, monkeys were jumping over our heads, eating bananas, playing around, showing off. A one hour hike turned into three hours, we just couldn't stop watching all the monkeys! At the end, Vilda said she had enough of monkeys 🙈🐒 #monkeyingaround #banana #familytravel #fulltimetravel #resetips
Watching the sunset with you ❤️🌅 #sunsetlove #loveisyou #spendingtimetogether
An other day, an other visit into the rainforest. There are so many different national parks here in Costa Rica, trying to preserve the nature and all the animals. The other day we visited Manuel Antonio national Park. We did see lots of amazing animals, but it's also the most visited national park in Costa Rica, so if you go you will not be alone! We also recommend to do a guided tour, our guide spotted animals we would never had seen with out him! The park also have beautiful beaches, but be careful, there are thives! If you don't hold onto your belongings, monkeys and racoons might "borrow" your stuff!! We had an amazing time in the park and saw SO many animals! on the way back home, Vilda told us about every animal we seen in the park! 🐒 #howlermonkey #manuelantonio #familyadventure
We experienced so many amazing things last year but going on safari was really something special. You can't describe the emotion Africa creates. South Africa, you really stole our hearts. If we had to pick only one experience to recommend everyone to do, it would definitely be to go on a safari! Go to our YouTube page to watch the entire video from our time in South Africa ❤️🦁🦒🐘 #safariwithkids #southafricasafari #familjeblogg #vlogg
Can't believe we've already been here in Costa Rica for a month and we still have time to go! We chose to stay our longest period of time here on our trip because there is so much to see and do. Everything from exploring beautiful beaches to hiking along volcanos, or go looking for animals in the rainforest (or just outside your door). Or why not go zoiplining, or trek along hanging bridges up by the tree tops. AND let's not forget about all the fresh fruits and vegetables! The avocados are insanely good....🤤 🥑😍 #exploremore #dreamvacation #runninggirl #familyadventure

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Sep 2019
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Archives

Klockan ringde TIDIGT och för en gång skull orkade vi kravla oss ut ur sängen i tid. Vår plan var nämligen att flyga lite drönare (Filma med en flygande kamera) över Trollstigen och lite andra vägar. Men eftersom att man inte får flyga över andras fordon måste vägarna vara tomma. Och det var dem också! Inte en kotte längs vägarna, men morgon dimman var så tjock att det inte gick att filma något. Istället åkte vi till lekplatsen där vi hängde under förmiddagen.

Till lunch blev det våfflor med brunost, lite märklig men helt ok kombination!

Efter lunch var det dags för en hike! Vi gick 2 timmar på Romsdalseggen, en av Norges vackraste vandringar. Tyvärr kunde vädret inte riktigt bestämma sig för om det skulle vara fint eller inte då det var soligt och sen regnade efter varandra under hela vandringen.

För att göra vandringen lite roligare för Vilda hade vi gömt ett litet troll på en sten, som hon sen fick hitta. Gissa om det var populärt! Hon blev så exalterad och pratade och lekte med trollet länge! Det var tröttsamt med trolljakt, så Vilda somnade en timme in i hiken.

Vilda vaknade sen när vi stannade för att vända. Det blev en liten norsk Lunsj (typ kexchoklad) i regnet innan nedfärden.

Gissa om vi var trötta i benen sen när vi kom tillbaka till bilen efter 4 timmar i brant uppför- eller nedförsbacke!

På vår sista dag i Norge vaknade vi upp till KLARBLÅ himmel! Typiskt, eftersom att vi skulle åka hem den dagen. MEN vi tog tillvara på morgonen och åkte iväg tidigt igen. Vi lyckades filma lite med drönaren och sen stannade vi på en vacker plats för att fota lite och leka med Vildas troll.

Ingen av oss var riktigt redo att sätta sig i bilen och köra de 12 timmarna tillbaka. Hade vi inte haft vår lilla Maggie hemma hade vi nog försökt stanna några dagar till. Norge, du har återigen stulit våra hjärtan och vi lovar att komma tillbaka snart igen!

This entry was posted in Norge.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: