search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

Is safari kids friendly? Well I would say it's one of Vilda's favorite experiences! Everyday we went on a three hour long game drive and we were a bit worried that Vilda would get bored. But like always, Vilda was our little star! She was sooo excited about all the animals and learned about so many new species. She had a "Pumba" tattoo from the Lion King on her arm and every time she saw a warthog, she pointed at her tattoo and said "an other Pumba" 🐗. At times she had a little difficult time sitting still but most of the time she was looking for animals or just enjoying the bumpy ride. Swipe 👉 on the last photo, we had just discovered a baby elephant and Vilda couldn't be any happier. Before our trip to South Africa, she had been pretending for months that she had a baby elephant that she used to feed and pet. She was absolutely beaming with joy watching the real baby 🐘 trying to eat. It's so amazing watching Vilda's imagination run wild, she sees monkeys, lions, elephants and giraffes everywhere she goes and we are more than happy to pretend to hide from the lion or pet the baby elephant with her. 🦁🦒🐒🐃🐂🐘🦏🦓 #familysafari #familygoals #dontgrowuptoofast
"You only live once, but if you do it right, once is enough.” We are so thankful for everyday we get to spend together. We never once regret our decision to go on this big adventure together. It took time, months, to be brave enough to take the leap to go full time traveling with a two-year-old. But it's the best decision we ever made. ❤️ #makeithappen #livingourdreams #spendingtimetogether #fulltimetravel
Yesterday it was Swedish father's day. So thankful to have this guy☝️ in our lives. Can't imagine a better dad to our daughter. ❤️❤️ #faraday #fathersday #southafrica #kololo #daddyanddaughtergoals
Just having a Lion King moment with our little Simba! 🦒🦁 #safarilife #circleoflife #giraffe #fulltimetravelingfamily
When we booked our safari, we thought we would enjoy it. We were so wrong, we ended completely falling in love with this experience! It's difficult to explain why we are in such an awe from this experience. Being one with the surrounding beautiful nature, watching all the majestic animals in their natural habitat truly makes you feel! Sometimes it makes you feel small, other times impressed. It makes you feel sad, happy, and sometimes afraid. It's a surreal experience and you finally understand the true meaning of "the circle of life". 🐒🐘🐗🦁🇿🇦 #safari #southafrica #kololo #wowmoments
I bet our Halloween was scarier than yours 🙈 Hello from South Africa! We're on safari and yesterday we came between a mother elephant and her baby. It was not very much appreciated by the mother, so she told us off. The elephant looks TINY on the video and it looks like she's very far away. But trust us, when your sitting in the car, it feels like that scene from Jurassic Park, when the car got chased by a T-Rex! 🐘🦖 #omgvideo #elephant #safari #runforyourlife

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Sep 2019
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Archives

Klockan ringde TIDIGT och för en gång skull orkade vi kravla oss ut ur sängen i tid. Vår plan var nämligen att flyga lite drönare (Filma med en flygande kamera) över Trollstigen och lite andra vägar. Men eftersom att man inte får flyga över andras fordon måste vägarna vara tomma. Och det var dem också! Inte en kotte längs vägarna, men morgon dimman var så tjock att det inte gick att filma något. Istället åkte vi till lekplatsen där vi hängde under förmiddagen.

Till lunch blev det våfflor med brunost, lite märklig men helt ok kombination!

Efter lunch var det dags för en hike! Vi gick 2 timmar på Romsdalseggen, en av Norges vackraste vandringar. Tyvärr kunde vädret inte riktigt bestämma sig för om det skulle vara fint eller inte då det var soligt och sen regnade efter varandra under hela vandringen.

För att göra vandringen lite roligare för Vilda hade vi gömt ett litet troll på en sten, som hon sen fick hitta. Gissa om det var populärt! Hon blev så exalterad och pratade och lekte med trollet länge! Det var tröttsamt med trolljakt, så Vilda somnade en timme in i hiken.

Vilda vaknade sen när vi stannade för att vända. Det blev en liten norsk Lunsj (typ kexchoklad) i regnet innan nedfärden.

Gissa om vi var trötta i benen sen när vi kom tillbaka till bilen efter 4 timmar i brant uppför- eller nedförsbacke!

På vår sista dag i Norge vaknade vi upp till KLARBLÅ himmel! Typiskt, eftersom att vi skulle åka hem den dagen. MEN vi tog tillvara på morgonen och åkte iväg tidigt igen. Vi lyckades filma lite med drönaren och sen stannade vi på en vacker plats för att fota lite och leka med Vildas troll.

Ingen av oss var riktigt redo att sätta sig i bilen och köra de 12 timmarna tillbaka. Hade vi inte haft vår lilla Maggie hemma hade vi nog försökt stanna några dagar till. Norge, du har återigen stulit våra hjärtan och vi lovar att komma tillbaka snart igen!

This entry was posted in Norge.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: