search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Sep 2019
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Archives

Klockan ringde TIDIGT och för en gång skull orkade vi kravla oss ut ur sängen i tid. Vår plan var nämligen att flyga lite drönare (Filma med en flygande kamera) över Trollstigen och lite andra vägar. Men eftersom att man inte får flyga över andras fordon måste vägarna vara tomma. Och det var dem också! Inte en kotte längs vägarna, men morgon dimman var så tjock att det inte gick att filma något. Istället åkte vi till lekplatsen där vi hängde under förmiddagen.

Till lunch blev det våfflor med brunost, lite märklig men helt ok kombination!

Efter lunch var det dags för en hike! Vi gick 2 timmar på Romsdalseggen, en av Norges vackraste vandringar. Tyvärr kunde vädret inte riktigt bestämma sig för om det skulle vara fint eller inte då det var soligt och sen regnade efter varandra under hela vandringen.

För att göra vandringen lite roligare för Vilda hade vi gömt ett litet troll på en sten, som hon sen fick hitta. Gissa om det var populärt! Hon blev så exalterad och pratade och lekte med trollet länge! Det var tröttsamt med trolljakt, så Vilda somnade en timme in i hiken.

Vilda vaknade sen när vi stannade för att vända. Det blev en liten norsk Lunsj (typ kexchoklad) i regnet innan nedfärden.

Gissa om vi var trötta i benen sen när vi kom tillbaka till bilen efter 4 timmar i brant uppför- eller nedförsbacke!

På vår sista dag i Norge vaknade vi upp till KLARBLÅ himmel! Typiskt, eftersom att vi skulle åka hem den dagen. MEN vi tog tillvara på morgonen och åkte iväg tidigt igen. Vi lyckades filma lite med drönaren och sen stannade vi på en vacker plats för att fota lite och leka med Vildas troll.

Ingen av oss var riktigt redo att sätta sig i bilen och köra de 12 timmarna tillbaka. Hade vi inte haft vår lilla Maggie hemma hade vi nog försökt stanna några dagar till. Norge, du har återigen stulit våra hjärtan och vi lovar att komma tillbaka snart igen!

This entry was posted in Norge.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: