search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

Is safari kids friendly? Well I would say it's one of Vilda's favorite experiences! Everyday we went on a three hour long game drive and we were a bit worried that Vilda would get bored. But like always, Vilda was our little star! She was sooo excited about all the animals and learned about so many new species. She had a "Pumba" tattoo from the Lion King on her arm and every time she saw a warthog, she pointed at her tattoo and said "an other Pumba" 🐗. At times she had a little difficult time sitting still but most of the time she was looking for animals or just enjoying the bumpy ride. Swipe 👉 on the last photo, we had just discovered a baby elephant and Vilda couldn't be any happier. Before our trip to South Africa, she had been pretending for months that she had a baby elephant that she used to feed and pet. She was absolutely beaming with joy watching the real baby 🐘 trying to eat. It's so amazing watching Vilda's imagination run wild, she sees monkeys, lions, elephants and giraffes everywhere she goes and we are more than happy to pretend to hide from the lion or pet the baby elephant with her. 🦁🦒🐒🐃🐂🐘🦏🦓 #familysafari #familygoals #dontgrowuptoofast
"You only live once, but if you do it right, once is enough.” We are so thankful for everyday we get to spend together. We never once regret our decision to go on this big adventure together. It took time, months, to be brave enough to take the leap to go full time traveling with a two-year-old. But it's the best decision we ever made. ❤️ #makeithappen #livingourdreams #spendingtimetogether #fulltimetravel
Yesterday it was Swedish father's day. So thankful to have this guy☝️ in our lives. Can't imagine a better dad to our daughter. ❤️❤️ #faraday #fathersday #southafrica #kololo #daddyanddaughtergoals
Just having a Lion King moment with our little Simba! 🦒🦁 #safarilife #circleoflife #giraffe #fulltimetravelingfamily
When we booked our safari, we thought we would enjoy it. We were so wrong, we ended completely falling in love with this experience! It's difficult to explain why we are in such an awe from this experience. Being one with the surrounding beautiful nature, watching all the majestic animals in their natural habitat truly makes you feel! Sometimes it makes you feel small, other times impressed. It makes you feel sad, happy, and sometimes afraid. It's a surreal experience and you finally understand the true meaning of "the circle of life". 🐒🐘🐗🦁🇿🇦 #safari #southafrica #kololo #wowmoments
I bet our Halloween was scarier than yours 🙈 Hello from South Africa! We're on safari and yesterday we came between a mother elephant and her baby. It was not very much appreciated by the mother, so she told us off. The elephant looks TINY on the video and it looks like she's very far away. But trust us, when your sitting in the car, it feels like that scene from Jurassic Park, when the car got chased by a T-Rex! 🐘🦖 #omgvideo #elephant #safari #runforyourlife

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Sep 2019
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Archives

Och så har vi varit i Mellanöstern för första gången! Igår kväll landade hemma igen vi efter att ha spenderat en vecka i Jordanien! Vi reste med enbart handbagage och valde att lämna våra datorer hemma. Därför har det varit tyst här inne på bloggen i en vecka!!

Vi har ett ord som sammanfattar resan rätt så bra; Spännande. För oss betyder spännande att det är lite läskigt, pirrigt, roligt, annorlunda, nytt men samtidigt exalterade. Allt på samma gång. Men vi tar det från början!!

Flygresan till Jordanien fanatiskt bra. Vilda var så nöjd och glad hela vägen och vi hade tur nog att få sitta tillsammans tack vara snälla medpassagerare (vi vägrar att betala 1200kr extra för att boka i förväg då en av oss automatiskt blir placerad med Vilda). Vi lämnade huset vid 05.15 och kom fram till vårt hotell vid 20.00, en LÅNG och tröttsam resdag med två flyg.

När vi landade i Jordanien möttes vi av vår första fantastiska solnedgång. Direkt på flygplatsen blev Vilda direkt behandlad som en prinsessa. Hjälp vad den jordanska befolkningen är glada i barn! Folk kom fram och hälsade och ville prata med Vilda. Vi blev upplockade av vår hyrbilsfirma från flygplatsen och det första som hände var att vi blir stoppade av polisen. Yay, bra början. Vi fattade ingenting och polisen bad om våra pass (på arabiska). Som tur var lyckades chauffören prata oss ur situationen (vad det nu än var). Vi fick direkt dåliga vibbar och vi undrade var tusan vi hade hamnat. Vi möttes av nästa trevliga överraskning när vi kom till bilfirman. Vi hade bokat en bilbarnstol för en treåring och där stod en babybarnstol och väntade. Som tur var kunde mamma tjafsa sig till en ny trots att de tydligen var ”slut”. När bilen var upplockad var det bara att köra 100 m till vårt hotell. Vi körde förbi byggnader som såg övergivna ut och såg en man springa och vinka in oss. Vi låste alla dörrar och körde vidare. Det visade sig att mannen var hotellägaren och att alla byggnader i Jordanien ser ut på det sättet. Det blev en kopp nudlar på vårt ”fina” hotell innan vi gick och la oss. Vilken början!

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: