search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

🌴🐒❤️🇨🇷 #vlogsquad #familytravel #costarica
The other day we were hiking in the jungle, looking for monkeys. For days, Vilda had been asking to see monkeys again. And we found them, everywhere!!! Along the entire hike, monkeys were jumping over our heads, eating bananas, playing around, showing off. A one hour hike turned into three hours, we just couldn't stop watching all the monkeys! At the end, Vilda said she had enough of monkeys 🙈🐒 #monkeyingaround #banana #familytravel #fulltimetravel #resetips
Watching the sunset with you ❤️🌅 #sunsetlove #loveisyou #spendingtimetogether
An other day, an other visit into the rainforest. There are so many different national parks here in Costa Rica, trying to preserve the nature and all the animals. The other day we visited Manuel Antonio national Park. We did see lots of amazing animals, but it's also the most visited national park in Costa Rica, so if you go you will not be alone! We also recommend to do a guided tour, our guide spotted animals we would never had seen with out him! The park also have beautiful beaches, but be careful, there are thives! If you don't hold onto your belongings, monkeys and racoons might "borrow" your stuff!! We had an amazing time in the park and saw SO many animals! on the way back home, Vilda told us about every animal we seen in the park! 🐒 #howlermonkey #manuelantonio #familyadventure
We experienced so many amazing things last year but going on safari was really something special. You can't describe the emotion Africa creates. South Africa, you really stole our hearts. If we had to pick only one experience to recommend everyone to do, it would definitely be to go on a safari! Go to our YouTube page to watch the entire video from our time in South Africa ❤️🦁🦒🐘 #safariwithkids #southafricasafari #familjeblogg #vlogg
Can't believe we've already been here in Costa Rica for a month and we still have time to go! We chose to stay our longest period of time here on our trip because there is so much to see and do. Everything from exploring beautiful beaches to hiking along volcanos, or go looking for animals in the rainforest (or just outside your door). Or why not go zoiplining, or trek along hanging bridges up by the tree tops. AND let's not forget about all the fresh fruits and vegetables! The avocados are insanely good....🤤 🥑😍 #exploremore #dreamvacation #runninggirl #familyadventure

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Oct 2019
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Archives

Morgonen började med att mamma fick ett nervöst sammanbrott vid frukosten. Vi hade turen att få sengångaren från gårdagen och mamma hann se hela livet susa förbi medan han var på väg mot borden (vilket var sisådär 5 steg från köket). Mamma fick träna på lugnande andning medan sengångaren dukade upp och tillslut var det bara att ta över och skicka tillbaka honom till köket. Jag såg helt enkelt ingen annan utväg för att han skulle få behålla livet….

Dagens plan var att vi skulle gå på en matlagningskurs, men mammas förkylning hade nått sin peak och Vilda hade hunnit få 3 raseriutbrott på morgonen, så vi beslutade oss för att stanna hemma och ta en lugn förmiddag istället. Efter någon timmes vila kände vi oss alla bättre och vi gav oss ut igen. Vi tittar alltid upp var vi ska äta på Tripadvisor för att hitta billiga men bra restauranger. Efter lite virrande hittade vi till vår restaurang, som definitivt levde upp till de 1300 5 stjärnorna. Personalen behandlade oss som kunglighet, vi fick gratis förrätt, Vilda fick choklad och maten var verkligen jättegod! Vi testade couscous och en Tagine och både var jättegoda. Vilda smakade av båda rätterna och plockade ut kikärtorna. Annars höll hon sig till sina pommes. Restaurangen var verkligen mysig och vi fick hela takterrassen för oss själva.

Det blev lite mer strosande på marknaden där vi fick med oss en ”genie lamp”, får se om det bor någon ande i den, och två små pussel till Vilda.

Därefter fick vi skynda oss tillbaka till vår Riad då vi skulle byta hotell. Vi hade nämligen hyrt en egen liten Riad, som var helt magiskt fin! Men mer om det i nästa inlägg! Här är en liten sneak peak

This entry was posted in Marocko.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: