search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Oct 2019
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Archives

Så, vi har en tajt budget här på resan. Vi försöker alltid att bo på billiga, men förstås säkra, boenden. MEN ibland går vi lite över budgeten. När vi såg bilderna på den här egna Riaden var vi tvungna att boka den! Och den var mer än magisk. Dörrvalven, poolen och takterrassen var helt klart favoriten.

Men vi har insett att vi aldrig kommer att vilja ha ett stort hus, speciellt inte med trappor. Vår riad hade tre våningar, 4 sovrum, 5 badrum, kök, flera lounger och två olika trappor. Ni förstår inte hur många gånger vi lekte ofrivilligt kurragömma med varandra och alla snuttisar, nappar, mobiltelefoner, kläder mm. Hjälp vad saker kan försvinna snabbt på stora ytor! Och det var nästan ett träningspass att gå upp och ner för alla trappor! Vi bodde här i två dagar och det kändes verkligen som ett litet palats. Vi lämnade inte vår Riad mer än nödvändigt och det var skönt att ta det lite lugnt samtidigt som vi kunde njuta av den vackra Marockanska stilen.

Tyvärr var det inte bara en dans på rosor under dessa två dagar. Vi skulle ut och äta lunch en dag och vi gick SÅ vilse. Det slutade med att vi blev guidade rätt av en väldigt snäll kille, som nog var på väg till skolan! Maten på restaurangen var god i alla fall och vi lyckades hitta tillbaka till riaden helt själva!

Men där på eftermiddagen blev Vilda sjuk. Väldigt sjuk!! 😥 Hon gick från energi på topp till totalkrasch med 39 graders feber. Stackaren låg helt utslagen i sängen och lyssnade på Disneylåtar. Efter lite alvedon blev hon dock bättre och pillade i sig lite djurpasta och chips innan hon somnade. Dagen efter hade hon fortfarande 38 graders feber, men var mycket piggare, men mer om det i nästa inlägg!!  

This entry was posted in Marocko.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: