search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

🌴🐒❤️🇨🇷 #vlogsquad #familytravel #costarica
The other day we were hiking in the jungle, looking for monkeys. For days, Vilda had been asking to see monkeys again. And we found them, everywhere!!! Along the entire hike, monkeys were jumping over our heads, eating bananas, playing around, showing off. A one hour hike turned into three hours, we just couldn't stop watching all the monkeys! At the end, Vilda said she had enough of monkeys 🙈🐒 #monkeyingaround #banana #familytravel #fulltimetravel #resetips
Watching the sunset with you ❤️🌅 #sunsetlove #loveisyou #spendingtimetogether
An other day, an other visit into the rainforest. There are so many different national parks here in Costa Rica, trying to preserve the nature and all the animals. The other day we visited Manuel Antonio national Park. We did see lots of amazing animals, but it's also the most visited national park in Costa Rica, so if you go you will not be alone! We also recommend to do a guided tour, our guide spotted animals we would never had seen with out him! The park also have beautiful beaches, but be careful, there are thives! If you don't hold onto your belongings, monkeys and racoons might "borrow" your stuff!! We had an amazing time in the park and saw SO many animals! on the way back home, Vilda told us about every animal we seen in the park! 🐒 #howlermonkey #manuelantonio #familyadventure
We experienced so many amazing things last year but going on safari was really something special. You can't describe the emotion Africa creates. South Africa, you really stole our hearts. If we had to pick only one experience to recommend everyone to do, it would definitely be to go on a safari! Go to our YouTube page to watch the entire video from our time in South Africa ❤️🦁🦒🐘 #safariwithkids #southafricasafari #familjeblogg #vlogg
Can't believe we've already been here in Costa Rica for a month and we still have time to go! We chose to stay our longest period of time here on our trip because there is so much to see and do. Everything from exploring beautiful beaches to hiking along volcanos, or go looking for animals in the rainforest (or just outside your door). Or why not go zoiplining, or trek along hanging bridges up by the tree tops. AND let's not forget about all the fresh fruits and vegetables! The avocados are insanely good....🤤 🥑😍 #exploremore #dreamvacation #runninggirl #familyadventure

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Oct 2019
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Archives

Så, vi har en tajt budget här på resan. Vi försöker alltid att bo på billiga, men förstås säkra, boenden. MEN ibland går vi lite över budgeten. När vi såg bilderna på den här egna Riaden var vi tvungna att boka den! Och den var mer än magisk. Dörrvalven, poolen och takterrassen var helt klart favoriten.

Men vi har insett att vi aldrig kommer att vilja ha ett stort hus, speciellt inte med trappor. Vår riad hade tre våningar, 4 sovrum, 5 badrum, kök, flera lounger och två olika trappor. Ni förstår inte hur många gånger vi lekte ofrivilligt kurragömma med varandra och alla snuttisar, nappar, mobiltelefoner, kläder mm. Hjälp vad saker kan försvinna snabbt på stora ytor! Och det var nästan ett träningspass att gå upp och ner för alla trappor! Vi bodde här i två dagar och det kändes verkligen som ett litet palats. Vi lämnade inte vår Riad mer än nödvändigt och det var skönt att ta det lite lugnt samtidigt som vi kunde njuta av den vackra Marockanska stilen.

Tyvärr var det inte bara en dans på rosor under dessa två dagar. Vi skulle ut och äta lunch en dag och vi gick SÅ vilse. Det slutade med att vi blev guidade rätt av en väldigt snäll kille, som nog var på väg till skolan! Maten på restaurangen var god i alla fall och vi lyckades hitta tillbaka till riaden helt själva!

Men där på eftermiddagen blev Vilda sjuk. Väldigt sjuk!! 😥 Hon gick från energi på topp till totalkrasch med 39 graders feber. Stackaren låg helt utslagen i sängen och lyssnade på Disneylåtar. Efter lite alvedon blev hon dock bättre och pillade i sig lite djurpasta och chips innan hon somnade. Dagen efter hade hon fortfarande 38 graders feber, men var mycket piggare, men mer om det i nästa inlägg!!  

This entry was posted in Marocko.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: