search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

Is safari kids friendly? Well I would say it's one of Vilda's favorite experiences! Everyday we went on a three hour long game drive and we were a bit worried that Vilda would get bored. But like always, Vilda was our little star! She was sooo excited about all the animals and learned about so many new species. She had a "Pumba" tattoo from the Lion King on her arm and every time she saw a warthog, she pointed at her tattoo and said "an other Pumba" 🐗. At times she had a little difficult time sitting still but most of the time she was looking for animals or just enjoying the bumpy ride. Swipe 👉 on the last photo, we had just discovered a baby elephant and Vilda couldn't be any happier. Before our trip to South Africa, she had been pretending for months that she had a baby elephant that she used to feed and pet. She was absolutely beaming with joy watching the real baby 🐘 trying to eat. It's so amazing watching Vilda's imagination run wild, she sees monkeys, lions, elephants and giraffes everywhere she goes and we are more than happy to pretend to hide from the lion or pet the baby elephant with her. 🦁🦒🐒🐃🐂🐘🦏🦓 #familysafari #familygoals #dontgrowuptoofast
"You only live once, but if you do it right, once is enough.” We are so thankful for everyday we get to spend together. We never once regret our decision to go on this big adventure together. It took time, months, to be brave enough to take the leap to go full time traveling with a two-year-old. But it's the best decision we ever made. ❤️ #makeithappen #livingourdreams #spendingtimetogether #fulltimetravel
Yesterday it was Swedish father's day. So thankful to have this guy☝️ in our lives. Can't imagine a better dad to our daughter. ❤️❤️ #faraday #fathersday #southafrica #kololo #daddyanddaughtergoals
Just having a Lion King moment with our little Simba! 🦒🦁 #safarilife #circleoflife #giraffe #fulltimetravelingfamily
When we booked our safari, we thought we would enjoy it. We were so wrong, we ended completely falling in love with this experience! It's difficult to explain why we are in such an awe from this experience. Being one with the surrounding beautiful nature, watching all the majestic animals in their natural habitat truly makes you feel! Sometimes it makes you feel small, other times impressed. It makes you feel sad, happy, and sometimes afraid. It's a surreal experience and you finally understand the true meaning of "the circle of life". 🐒🐘🐗🦁🇿🇦 #safari #southafrica #kololo #wowmoments
I bet our Halloween was scarier than yours 🙈 Hello from South Africa! We're on safari and yesterday we came between a mother elephant and her baby. It was not very much appreciated by the mother, so she told us off. The elephant looks TINY on the video and it looks like she's very far away. But trust us, when your sitting in the car, it feels like that scene from Jurassic Park, when the car got chased by a T-Rex! 🐘🦖 #omgvideo #elephant #safari #runforyourlife

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Oct 2019
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Archives

Så, vi har en tajt budget här på resan. Vi försöker alltid att bo på billiga, men förstås säkra, boenden. MEN ibland går vi lite över budgeten. När vi såg bilderna på den här egna Riaden var vi tvungna att boka den! Och den var mer än magisk. Dörrvalven, poolen och takterrassen var helt klart favoriten.

Men vi har insett att vi aldrig kommer att vilja ha ett stort hus, speciellt inte med trappor. Vår riad hade tre våningar, 4 sovrum, 5 badrum, kök, flera lounger och två olika trappor. Ni förstår inte hur många gånger vi lekte ofrivilligt kurragömma med varandra och alla snuttisar, nappar, mobiltelefoner, kläder mm. Hjälp vad saker kan försvinna snabbt på stora ytor! Och det var nästan ett träningspass att gå upp och ner för alla trappor! Vi bodde här i två dagar och det kändes verkligen som ett litet palats. Vi lämnade inte vår Riad mer än nödvändigt och det var skönt att ta det lite lugnt samtidigt som vi kunde njuta av den vackra Marockanska stilen.

Tyvärr var det inte bara en dans på rosor under dessa två dagar. Vi skulle ut och äta lunch en dag och vi gick SÅ vilse. Det slutade med att vi blev guidade rätt av en väldigt snäll kille, som nog var på väg till skolan! Maten på restaurangen var god i alla fall och vi lyckades hitta tillbaka till riaden helt själva!

Men där på eftermiddagen blev Vilda sjuk. Väldigt sjuk!! 😥 Hon gick från energi på topp till totalkrasch med 39 graders feber. Stackaren låg helt utslagen i sängen och lyssnade på Disneylåtar. Efter lite alvedon blev hon dock bättre och pillade i sig lite djurpasta och chips innan hon somnade. Dagen efter hade hon fortfarande 38 graders feber, men var mycket piggare, men mer om det i nästa inlägg!!  

This entry was posted in Marocko.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: