search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Oct 2019
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Archives

Resedag! Iväg från Marrakech och vidare mot annat av vad Marocko har att erbjuda. Vi kände oss ganska färdiga med Marrakech och såg fram emot att se mer av Marocko! MEN tyvärr låg Vilda sjuk och man känner sig inte direkt som världens bästa förälder när man måste släpa ut en sjukt barn från sängvilan (men hon mådde ändå bättre nu, vilket var skönt!).

Vi hade beställt en taxi till flygplatsen för att hämta upp vår hyrbil där. Taxiresan började med att taxibilen inte ville starta. Underbart… men tillslut startade den med lite hjälp från några vänliga människor som var i närheten. Vi är djupt förundrade över människors hjälpsamhet här. De har ett otroligt samspel och generositet som vi helt saknar i dagens Sverige. Så fort det är trångt på en gata så hjälps alla åt, någon dirigerar bilarna, en annan flyttar på cyklar och moppar som står i vägen, en tredje hjälper till att fälla in backspeglarna på bilarna. När bilen inte startade puttade folk på. När någon inte har växel går de över till en annan butik och växlar… listan kan göras lång och vi har mycket att lära i Sverige där vi knappt flyttar på oss för att ge handikappade en sittplats på tunnelbanan längre.

Efter 2h fick vi tillslut vår hyrbil av företaget som vi hade lovat oss själva att aldrig använda igen. Host*Hertz*Host! Ursäkta. Harkel. Så. (Använd aldrig hertz). Vi bilade vidare till Casablanca och stannade även och storhandlade mat då vi inte bor i närheten av supermarkets senare under resan.

Casablanca är mycket mer modern än Marrakech vilket märks snabbt på arkitekturen och tillgång till mer västerländsk snabbmat mm. Tack Vilda för att du är så otrolig och fenomenal! Idag har du trots feber väntat tålmodigt och utan att klaga i 30 graders värme på att taxin skulle komma, 2h vänta på hyrbil och en storhandling. Du är bäst!

This entry was posted in Marocko.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: