search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Oct 2019
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Archives

Det här är världens tredje största Moské: Hassan II.

Det är också den vackraste byggnaden vi sätt. Otroligt massiv, med höga dörrar, fontäner, passager och vackra mönster.

SÅ tanken var att vi skulle ta den 90 minuter långa guidade turen runt om i Moskén. När vi väl kom fram till Moskén fick Vilda sådär JÄTTEMYCKET spring i benen. Det gick inte att få stopp på henne, hon bara sprang och sprang. Busade massor och skrattade. Alla runtomkring kunde inte sluta le mot henne.

Både vi och hon tyckte det var jätteroligt att springa runt där och busa, så vi bestämde oss för att skippa att stå och köa och köpa biljetter och sen försöka få Vilda att vara snäll och lugn inne i moskén i 1.5 h. Vi fick helt enkelt njuta av denna vackra utsida, som inte var helt fel heller!! Här kommer en jättebildbomb på denna vackra plats:

När energins tog slut gick vi tillbaka till hotellet, åt lunch och laddade om. Vi kände oss inte upplagda för att gå runt i resten av Casablanca, som dock var väldigt modern och påminde oss lite om Bangkok, fast med färre skyskrapor! Väldigt stor kontrast mot Marrakech! Men storstad och småbarn går inte riktigt hand i hand och vi längtade efter att få svalka oss i nästa hotells pool! Så efter ytterligare 3 h i bilen kom vi fram. Mer Bilder från det här hotellet kommer i morgon!!

This entry was posted in Marocko.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: