search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Oct 2019
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Archives

Känner att vi behöver skriva en liten påminnelse till oss själva: BOKA ALDRIG ETT FLYG MED MELLANLANDNING PÅ EN TIMMA. Sådär, det var nödvändigt att få i skrift!


Det blev en LÅNG resedag hem till Sverige igen. Vi lämnade vår lägenhet i norra Marocko vid 9 på morgonen och bilade 4 h till Casablanca. Sen var det bara att lämna tillbaka hyrbilen, checka in väskan, gå igenom alla säkerhetskontroller och alla 100 passkontroller och ta sig till rätt terminalen. Allt flöt på väldigt bra, trots två hungriga föräldrar. Vi köpte en pizza som vi delade på och sen var det dags att gå ombord planet…bara det att planet LYFTE ca 1 h senare än sin starttid och vi visste att vi bara hade 1 h och 15 minuter på oss att byta flyg i Paris….

Vi var lite smått stressade på det flyget, samtidigt så visste vi ju att vi inte kunde påverka situationen. Vilda sov sött nästan hela resan (2.5 h) glatt ovetande.

När vi landade och flygplanet äntligen öppnade sina dörrar var det 10 minuter kvar tills vårt plan skulle lyfta, Nämnde vi att vi satt längst bak? nähe, okej vi satt LÄNGST BAK! När vi kom av planet började vi med att springa till en informationsdisk och fråga om det var någon idé att gå till gaten eller om vi bara skulle boka om oss till ett senare flyg. Där fick vi order om att springa, så det var precis det vi gjorde. Konkandes på världens duktigaste tvååring, en kasse och två ryggsäckar (varav en var fylld med porslin), sprang vi som tokar genom flygplatsen. Genom säkerhetskontrollen, genom passkontrollen, förbi taxfree. Vi visste att det skulle ta 30 minuter att gå till gaten, men på något sätt kom vi med det där flygplanet! (Som tur var var även det flyget lite sent) Känslan när vi kom på var UNDERBAR! Resen gick supersmidig och Vilda var som vanligt en liten ängel! Vi landade vi halv tolv på natten och blev hämtade av världens bästa mormor och Maggie.

Marocko var verkligen ett fantastiskt land att besöka. Så mycket att se, så mycket nya upplevelser och ny kultur. Trevliga människor, vackra byggnader och städer, god mat och nya lärdomar. Kommer vi att åka tillbaka till Marocko? Kanske, men antagligen inte. Åker vi tillbaka blir det definitivt ett besök i Sahara öknen, som vi valde att skippa den här gången.

This entry was posted in Marocko.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: