search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

Is safari kids friendly? Well I would say it's one of Vilda's favorite experiences! Everyday we went on a three hour long game drive and we were a bit worried that Vilda would get bored. But like always, Vilda was our little star! She was sooo excited about all the animals and learned about so many new species. She had a "Pumba" tattoo from the Lion King on her arm and every time she saw a warthog, she pointed at her tattoo and said "an other Pumba" 🐗. At times she had a little difficult time sitting still but most of the time she was looking for animals or just enjoying the bumpy ride. Swipe 👉 on the last photo, we had just discovered a baby elephant and Vilda couldn't be any happier. Before our trip to South Africa, she had been pretending for months that she had a baby elephant that she used to feed and pet. She was absolutely beaming with joy watching the real baby 🐘 trying to eat. It's so amazing watching Vilda's imagination run wild, she sees monkeys, lions, elephants and giraffes everywhere she goes and we are more than happy to pretend to hide from the lion or pet the baby elephant with her. 🦁🦒🐒🐃🐂🐘🦏🦓 #familysafari #familygoals #dontgrowuptoofast
"You only live once, but if you do it right, once is enough.” We are so thankful for everyday we get to spend together. We never once regret our decision to go on this big adventure together. It took time, months, to be brave enough to take the leap to go full time traveling with a two-year-old. But it's the best decision we ever made. ❤️ #makeithappen #livingourdreams #spendingtimetogether #fulltimetravel
Yesterday it was Swedish father's day. So thankful to have this guy☝️ in our lives. Can't imagine a better dad to our daughter. ❤️❤️ #faraday #fathersday #southafrica #kololo #daddyanddaughtergoals
Just having a Lion King moment with our little Simba! 🦒🦁 #safarilife #circleoflife #giraffe #fulltimetravelingfamily
When we booked our safari, we thought we would enjoy it. We were so wrong, we ended completely falling in love with this experience! It's difficult to explain why we are in such an awe from this experience. Being one with the surrounding beautiful nature, watching all the majestic animals in their natural habitat truly makes you feel! Sometimes it makes you feel small, other times impressed. It makes you feel sad, happy, and sometimes afraid. It's a surreal experience and you finally understand the true meaning of "the circle of life". 🐒🐘🐗🦁🇿🇦 #safari #southafrica #kololo #wowmoments
I bet our Halloween was scarier than yours 🙈 Hello from South Africa! We're on safari and yesterday we came between a mother elephant and her baby. It was not very much appreciated by the mother, so she told us off. The elephant looks TINY on the video and it looks like she's very far away. But trust us, when your sitting in the car, it feels like that scene from Jurassic Park, when the car got chased by a T-Rex! 🐘🦖 #omgvideo #elephant #safari #runforyourlife

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Oct 2019
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Archives

Känner att vi behöver skriva en liten påminnelse till oss själva: BOKA ALDRIG ETT FLYG MED MELLANLANDNING PÅ EN TIMMA. Sådär, det var nödvändigt att få i skrift!


Det blev en LÅNG resedag hem till Sverige igen. Vi lämnade vår lägenhet i norra Marocko vid 9 på morgonen och bilade 4 h till Casablanca. Sen var det bara att lämna tillbaka hyrbilen, checka in väskan, gå igenom alla säkerhetskontroller och alla 100 passkontroller och ta sig till rätt terminalen. Allt flöt på väldigt bra, trots två hungriga föräldrar. Vi köpte en pizza som vi delade på och sen var det dags att gå ombord planet…bara det att planet LYFTE ca 1 h senare än sin starttid och vi visste att vi bara hade 1 h och 15 minuter på oss att byta flyg i Paris….

Vi var lite smått stressade på det flyget, samtidigt så visste vi ju att vi inte kunde påverka situationen. Vilda sov sött nästan hela resan (2.5 h) glatt ovetande.

När vi landade och flygplanet äntligen öppnade sina dörrar var det 10 minuter kvar tills vårt plan skulle lyfta, Nämnde vi att vi satt längst bak? nähe, okej vi satt LÄNGST BAK! När vi kom av planet började vi med att springa till en informationsdisk och fråga om det var någon idé att gå till gaten eller om vi bara skulle boka om oss till ett senare flyg. Där fick vi order om att springa, så det var precis det vi gjorde. Konkandes på världens duktigaste tvååring, en kasse och två ryggsäckar (varav en var fylld med porslin), sprang vi som tokar genom flygplatsen. Genom säkerhetskontrollen, genom passkontrollen, förbi taxfree. Vi visste att det skulle ta 30 minuter att gå till gaten, men på något sätt kom vi med det där flygplanet! (Som tur var var även det flyget lite sent) Känslan när vi kom på var UNDERBAR! Resen gick supersmidig och Vilda var som vanligt en liten ängel! Vi landade vi halv tolv på natten och blev hämtade av världens bästa mormor och Maggie.

Marocko var verkligen ett fantastiskt land att besöka. Så mycket att se, så mycket nya upplevelser och ny kultur. Trevliga människor, vackra byggnader och städer, god mat och nya lärdomar. Kommer vi att åka tillbaka till Marocko? Kanske, men antagligen inte. Åker vi tillbaka blir det definitivt ett besök i Sahara öknen, som vi valde att skippa den här gången.

This entry was posted in Marocko.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: