search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

We experienced so many amazing things last year but going on safari was really something special. You can't describe the emotion Africa creates. South Africa, you really stole our hearts. If we had to pick only one experience to recommend everyone to do, it would definitely be to go on a safari! Go to our YouTube page to watch the entire video from our time in South Africa ❤️🦁🦒🐘 #safariwithkids #southafricasafari #familjeblogg #vlogg
Can't believe we've already been here in Costa Rica for a month and we still have time to go! We chose to stay our longest period of time here on our trip because there is so much to see and do. Everything from exploring beautiful beaches to hiking along volcanos, or go looking for animals in the rainforest (or just outside your door). Or why not go zoiplining, or trek along hanging bridges up by the tree tops. AND let's not forget about all the fresh fruits and vegetables! The avocados are insanely good....🤤 🥑😍 #exploremore #dreamvacation #runninggirl #familyadventure
Costa Rica's nature is so beautiful and full of life! Every time we step outside the door we are greeted by a new animal! #wildtravelers #wildlife #naturephotography
"Sometimes you will never know the value of a moment until it becomes a memory" - Dr. Seuss I find it difficult sometimes to preserve memories and at the same time being present in a moment. We try our best to find a balance and that's why we don't always bring our cellphone or cameras on our days out. It's amazing having pictures and videos from our travels but being in the moment with no distractions, just enjoying the beautiful surroundings and being together is also amazing! #takeyourkidseverywhere #beingpresent #fulltimetravelingfamily #costarica🇨🇷
Sometimes it's difficult to put our experiences into words. This 👆 incredible encounter is one of them! One of our best mornings in our lives! 🐢😍❤️ #morningsurprise #costaricabeach #seaturtle
We have wanted to stay in a treehouse for so long and now here we are! But let us tell you, even though this house is stunning, it's not anything we could imagine! Before booking a tree house in the middle of the Costa Rican jungle, here are some things to think about: Tree houses usually don't have ANY sound proofing, which means you will hear everything from the outside. In our case we usually get waken up at 00.00 am by barking dogs. At 02.00 am the wind all the sudden picks up and blows right through the walls. The roosters here are nuts and starts howling at 3.00 am. Then the howler monkeys take over att 4.30. IF your still sleeping at 5, the birds will surely take care of that! So those are the outside animals, but let's not forget about the once that we share our house with! The other day something BIG crawling with HUGE tentacles took over the kitchen and yesterday I was attacked by a thousand ants trying to take over our backpack! But don't get us wrong, we still love the house, even though we don't sleep through the nights and are not welcomed by the original house owners (all the bugs). #treehouse #nosleep #coolhouse #antstakeover

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Oct 2019
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Archives

Känner att vi behöver skriva en liten påminnelse till oss själva: BOKA ALDRIG ETT FLYG MED MELLANLANDNING PÅ EN TIMMA. Sådär, det var nödvändigt att få i skrift!


Det blev en LÅNG resedag hem till Sverige igen. Vi lämnade vår lägenhet i norra Marocko vid 9 på morgonen och bilade 4 h till Casablanca. Sen var det bara att lämna tillbaka hyrbilen, checka in väskan, gå igenom alla säkerhetskontroller och alla 100 passkontroller och ta sig till rätt terminalen. Allt flöt på väldigt bra, trots två hungriga föräldrar. Vi köpte en pizza som vi delade på och sen var det dags att gå ombord planet…bara det att planet LYFTE ca 1 h senare än sin starttid och vi visste att vi bara hade 1 h och 15 minuter på oss att byta flyg i Paris….

Vi var lite smått stressade på det flyget, samtidigt så visste vi ju att vi inte kunde påverka situationen. Vilda sov sött nästan hela resan (2.5 h) glatt ovetande.

När vi landade och flygplanet äntligen öppnade sina dörrar var det 10 minuter kvar tills vårt plan skulle lyfta, Nämnde vi att vi satt längst bak? nähe, okej vi satt LÄNGST BAK! När vi kom av planet började vi med att springa till en informationsdisk och fråga om det var någon idé att gå till gaten eller om vi bara skulle boka om oss till ett senare flyg. Där fick vi order om att springa, så det var precis det vi gjorde. Konkandes på världens duktigaste tvååring, en kasse och två ryggsäckar (varav en var fylld med porslin), sprang vi som tokar genom flygplatsen. Genom säkerhetskontrollen, genom passkontrollen, förbi taxfree. Vi visste att det skulle ta 30 minuter att gå till gaten, men på något sätt kom vi med det där flygplanet! (Som tur var var även det flyget lite sent) Känslan när vi kom på var UNDERBAR! Resen gick supersmidig och Vilda var som vanligt en liten ängel! Vi landade vi halv tolv på natten och blev hämtade av världens bästa mormor och Maggie.

Marocko var verkligen ett fantastiskt land att besöka. Så mycket att se, så mycket nya upplevelser och ny kultur. Trevliga människor, vackra byggnader och städer, god mat och nya lärdomar. Kommer vi att åka tillbaka till Marocko? Kanske, men antagligen inte. Åker vi tillbaka blir det definitivt ett besök i Sahara öknen, som vi valde att skippa den här gången.

This entry was posted in Marocko.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: