search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Oct 2019
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Archives

Höst i Sverige

Nu har vi snart varit hemma i två veckor! Det har varit riktigt mysigt att få njuta av den svenska hösten! Vilda tycke det var lite konstigt att träden tappade sina löv och ville såklart sätta tillbaka dem. Förutom att träffa vänner och familj så har vi varit ute och njutit av alla vackra färger så mycket som möjligt! Vilda har också varit på sin första svampplockning och oj vad roligt hon tyckte att det var! Och duktig var hon också “titta mera svamp! Vilda plocka!!” så roligt och vi fick verkligen dra ut henne ur skogen sen! Vår fyrbenta lilla tjej var också väldigt glad över att få vara ute i skogen. I morgon bär det av till Sydafrika!!!

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: