search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

One of our favorite places so far: Norway! We have so much love for this country! It's one of those places you just feel right at home. The beautiful nature, the cheerful people and I mean, they have trolls!! Norway is a place we know we will visit again and again! It's time to put Norway on your bucket list!! 🇳🇴 To watch our time in Norway, head to our YouTube channel, link in our description! 😉 #beautifulnorway #fulltimetravel #travelvlogger
Can't believe we've been traveling together for 10 months!!! Right now we're home, taking care of our dog and playing in the snow, but soon we're off again to a new part of the world!! 🌎✈️ #familytravel #jordenruntresa #aroundtheworld #
We had an amazing time on our safari in South Africa! We stayed at Kololo game reserve and we can recommend it 100%! Kololo is the perfect destination if you want to bring your kids on safari! It's malaria-free, Fair Trade Certified and outside your house only safe animals roams free. Kololo is located in the heart of Welgevonden Game Reserve, with the big 5 and countless other animals just outside the gates. We absolutely LOVED our stay, our guide was totally awesome, the staff super friendly, the house was stunning and the view from our balcony...wow!! Let's not forget about the food, the pool, beautiful nature and always being close to animals! I mean it's not many places you can wake up with giraffes right outside your house or almost walk into a zebra in the dark. Thank you @kolologamereserve we will be back!! #safariwithkids #kololo #fulltimetravelingfamily #travelwithkids #bestsafari
Is safari kids friendly? Well I would say it's one of Vilda's favorite experiences! Everyday we went on a three hour long game drive and we were a bit worried that Vilda would get bored. But like always, Vilda was our little star! She was sooo excited about all the animals and learned about so many new species. She had a "Pumba" tattoo from the Lion King on her arm and every time she saw a warthog, she pointed at her tattoo and said "an other Pumba" 🐗. At times she had a little difficult time sitting still but most of the time she was looking for animals or just enjoying the bumpy ride. Swipe 👉 on the last photo, we had just discovered a baby elephant and Vilda couldn't be any happier. Before our trip to South Africa, she had been pretending for months that she had a baby elephant that she used to feed and pet. She was absolutely beaming with joy watching the real baby 🐘 trying to eat. It's so amazing watching Vilda's imagination run wild, she sees monkeys, lions, elephants and giraffes everywhere she goes and we are more than happy to pretend to hide from the lion or pet the baby elephant with her. 🦁🦒🐒🐃🐂🐘🦏🦓 #familysafari #familygoals #dontgrowuptoofast
"You only live once, but if you do it right, once is enough.” We are so thankful for everyday we get to spend together. We never once regret our decision to go on this big adventure together. It took time, months, to be brave enough to take the leap to go full time traveling with a two-year-old. But it's the best decision we ever made. ❤️ #makeithappen #livingourdreams #spendingtimetogether #fulltimetravel
Yesterday it was Swedish father's day. So thankful to have this guy☝️ in our lives. Can't imagine a better dad to our daughter. ❤️❤️ #faraday #fathersday #southafrica #kololo #daddyanddaughtergoals

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Nov 2019
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Archives

Dagen innan hemfärd. Vi alla var rätt trötta och vi skippade morgonpromenaden för att njuta lite av vårt hus. Vilda lekte mest med löv, är det inte roligt hur Vilda alltid väljer att leka med pinnar, stenar och löv framför alla leksaker?

Vår sista safari var långt ifrån så händelserik som gårdagens. Vi såg de vanliga djuren, lite bockar, zebror, gnuer och gaseller. Vår guide fokuserade mer på växterna runtom och berättade mycket om olika träd och blommor. Det var en blomma som kunde dö och sen återuppliva sig själv om den fick vatten på sig. En annan blomma förvandlades till tvålliknade slem när man hällde vatten på den (användes också tydligen som tvål av de gamla jägarna).

Vi såg även några elefanter (den här gången på håll) och en halvuppäten gnu. Men främsta jakten var efter en gepard eller en leopard, men tyvärr ingen lycka. Vi kände oss dock nöjda med safarin trots att vi inte såg alla “big 5”, utan bara 4 (lejon, elefant, noshörning och buffel). Vi fick se en sista solnedgång på en höjd överblickande det vackra landskapet.

Vi alla var väldigt ledsna över att behöva säga hejdå till vår guide, då vi skulle få en annan guide dagen efter till vår “kids safari”. Under veckan hade vi verkligen blivit vänner med vår guide och vi saknar honom massor!

Den ledsamma känslan höll i sig till dagen efter. Vi kände oss inte redo att åka hem än. Vi gick omkring på området och försökte suga in det sista av Sydafrika.

Vi blev på bättre humör när vi för sista gången hoppade in i safaribilen, för en “kids safari”. Tyvärr var inte den safarin så bra, då vi enbart åkte runt inne på Kololo, där vi hikat under hela veckan. Men vi träffade en ny härlig guide och fick möjligheten att komma lite närmre ett gäng giraffer!

Efter safarin blev det ett sista dopp i poolen, där vi försökte suga in så mycket d-vitamin som möjligt innan hemresan.

Sedan väntade den LÅNGA hemresan, som trots missat och sen försent flyg gick väldigt bra. Vilda och pappa sov i typ 18 h, man blir trött av att åka på safari, men WOW vilket resa vi haft!!

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: