search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Nov 2019
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Archives

Så nu har vi varit hemma i en vecka! Vi är hemma och “mellanlandar” just nu och kommer att vara hemma en hel månad innan vi flyger ut på nya äventyr! Mormor och morfar som passar vår lila hund Maggie ska nämligen ut och resa, så någon måste vara hemma och ta hand om henne! Tyvärr är inte novembervädret på vår sida, så man får passa på att vara inne och redigera lite filmer från alla våra äventyr! Så här kommer en liten video från i somras, från mammas födelsedag!

Nu är det bara 2 videos kvar från vår tid i Europa och sen kommer filmerna från Jordanien, Marocko och Sydafrika! Förhoppningsvis får vi upp alla filmer tills vi åker 🙂

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: