search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Dec 2019
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Archives

Igår var vi på guidad vandring genom regnskogen på jakt efter djur, framförallt sengångare! Hela bilvägen till vandringens start var Vilda väldigt exalterad över att hon kanske skulle få se apor och om hon hade tur kanske en apa skulle hoppa på pappas huvud igen! ”Apa hoppa pappas huvud igen, jag tror det!” fick vi höra hela vägen.

Vi hade tur och var själva på turen och vi hade kanske gått i 2 minuter innan vi fick se vår första sengångare! Den var högt upp i träden, men som tur var hade vår guide en väldigt bra kikare för att man verkligen skulle se djuren! Vilda tyckte dock att hennes apa såg väldigt konstig ut. ”Apan sover i träden”.

Vi fortsatte att gå och naturen var verkligen riktigt häftig, men myggen trivdes riktigt bra och trots lager av myggmedel blev mamma uppäten. Alla andra klarade sig dock bra, de höll sig nära myggkebabmamma, då blir man inte biten.

Längs vägen såg vi även en giftig liten groda, ovanligt att se den arten dagtid, men vi hade tur!

Vi hade massa tur genom hela vandringen och såg totalt 7 sengångare, en väldigt nära och en liten bebis! Vi alla var väldigt nöjda då vi inte trodde vi skulle se något alls då de inte kan garantera det!

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: