search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Dec 2019
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Archives

Efter vår långa resa hit till Costa Rica behövde vi lite tid på att återhämta oss. Våra två första dagar blev därför väldigt lugna! Vi föräldrar vaknade väl runt 4 första morgonen, medan Vilda kom upp vid 5 snåret (Vilda är så duktig att ställa om sig!!!).

Vårt hus här är helt fantastiskt! Egen pool med stor trädgård och uteplats och huset är omgivet av regnskog! Vår första morgon, när vi tassade ut till vårt utomhuskök kom det så många olika ljud från skogen. Häftigt att vakna upp med alla djuren.

Efter frukost blev det storhandling av mat i den närliggande staden La Fortuna. Har köpt så många avokados, då de kostar ca 3 kr styck och smakar såååå gott! Staden ligger precis under denna massiva vulkan!

Vilda älskar vårt boende. Hon simmar som en fisk eller roar sig med löv, pinnar, kritor, stenar, hängmattor och jag vet inte vad! Hon leker så fint både själv och med oss.

Vi sitter hela tiden också och spanar utanför stängslet då vi får besök av allt ifrån jätteödlor till färgglada fåglar! Plötsligt rasslar det till bland träden och vi alla springer direkt dit för att kika vad som är på gång! Riktigt häftigt!!

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: