search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

🌴🐒❤️🇨🇷 #vlogsquad #familytravel #costarica
The other day we were hiking in the jungle, looking for monkeys. For days, Vilda had been asking to see monkeys again. And we found them, everywhere!!! Along the entire hike, monkeys were jumping over our heads, eating bananas, playing around, showing off. A one hour hike turned into three hours, we just couldn't stop watching all the monkeys! At the end, Vilda said she had enough of monkeys 🙈🐒 #monkeyingaround #banana #familytravel #fulltimetravel #resetips
Watching the sunset with you ❤️🌅 #sunsetlove #loveisyou #spendingtimetogether
An other day, an other visit into the rainforest. There are so many different national parks here in Costa Rica, trying to preserve the nature and all the animals. The other day we visited Manuel Antonio national Park. We did see lots of amazing animals, but it's also the most visited national park in Costa Rica, so if you go you will not be alone! We also recommend to do a guided tour, our guide spotted animals we would never had seen with out him! The park also have beautiful beaches, but be careful, there are thives! If you don't hold onto your belongings, monkeys and racoons might "borrow" your stuff!! We had an amazing time in the park and saw SO many animals! on the way back home, Vilda told us about every animal we seen in the park! 🐒 #howlermonkey #manuelantonio #familyadventure
We experienced so many amazing things last year but going on safari was really something special. You can't describe the emotion Africa creates. South Africa, you really stole our hearts. If we had to pick only one experience to recommend everyone to do, it would definitely be to go on a safari! Go to our YouTube page to watch the entire video from our time in South Africa ❤️🦁🦒🐘 #safariwithkids #southafricasafari #familjeblogg #vlogg
Can't believe we've already been here in Costa Rica for a month and we still have time to go! We chose to stay our longest period of time here on our trip because there is so much to see and do. Everything from exploring beautiful beaches to hiking along volcanos, or go looking for animals in the rainforest (or just outside your door). Or why not go zoiplining, or trek along hanging bridges up by the tree tops. AND let's not forget about all the fresh fruits and vegetables! The avocados are insanely good....🤤 🥑😍 #exploremore #dreamvacation #runninggirl #familyadventure

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Dec 2019
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Archives

Häromdagen besökte vi ett av de mest välbesökta vattenfallen här på Costa Rica. La Fortuna Waterfall! Vi tycker om att göra våra utflykter tidigt på dagen för att slippa både turister och värmen! Vid öppning kl 07.00 var vi på plats och som vanligt var vi helt själva!! Vi vandrade ner för de 500 trappstegen som tog oss till vattenfallet!

Vattenfallet var riktigt vackert och påminde oss om ett vattenfall vi tidigare sett på Hawaii med den runda “pölen” med vatten som omges av de höga bergsväggarna. Allt var så läckert, från färgen på vattnet till de gröna växterna som avgav vattenfallet. Vi såg till och med fladdermöss som levde bakom vattenfallet!

Självklart var vi tvungna att bada i vattenfallet och det var både kul och lite läskigt! Vattenfallet är ganska stort och kraftigt, vilket skapar stora vågor och gör vattnet väldigt strömt. Vilda var inte jättetaggad för att bada där men hon kände på vattnet. Turister brukar tydligen kommentera på att vattnet är kallt men de verkar aldrig ha badat i Sverige på sommaren! Det var flera grader varmare säkert runt 24 ändå enligt våra professionella bedömningar 😛.

Vilda var så otroligt duktig på vägen tillbaka! Hon gick helt själv upp för alla 500 trappsteg! Mamma och pappa är så imponerade av denna prinsessa som fortsätter att överraska oss med allt hon kan.

Sen åkte vi hem och badade i poolen vilket var helt klart mer i Vildas smak!

Ledsen för alla bilder på våra ödlekompisar! VI får inte nog av att sitta och spana på när dem äter, solar eller klättrar omkring. Så läckert!! Idag var på chokladtur, men mer om det i nästa inlägg!!!

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: