search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

🌴🐒❤️🇨🇷 #vlogsquad #familytravel #costarica
The other day we were hiking in the jungle, looking for monkeys. For days, Vilda had been asking to see monkeys again. And we found them, everywhere!!! Along the entire hike, monkeys were jumping over our heads, eating bananas, playing around, showing off. A one hour hike turned into three hours, we just couldn't stop watching all the monkeys! At the end, Vilda said she had enough of monkeys 🙈🐒 #monkeyingaround #banana #familytravel #fulltimetravel #resetips
Watching the sunset with you ❤️🌅 #sunsetlove #loveisyou #spendingtimetogether
An other day, an other visit into the rainforest. There are so many different national parks here in Costa Rica, trying to preserve the nature and all the animals. The other day we visited Manuel Antonio national Park. We did see lots of amazing animals, but it's also the most visited national park in Costa Rica, so if you go you will not be alone! We also recommend to do a guided tour, our guide spotted animals we would never had seen with out him! The park also have beautiful beaches, but be careful, there are thives! If you don't hold onto your belongings, monkeys and racoons might "borrow" your stuff!! We had an amazing time in the park and saw SO many animals! on the way back home, Vilda told us about every animal we seen in the park! 🐒 #howlermonkey #manuelantonio #familyadventure
We experienced so many amazing things last year but going on safari was really something special. You can't describe the emotion Africa creates. South Africa, you really stole our hearts. If we had to pick only one experience to recommend everyone to do, it would definitely be to go on a safari! Go to our YouTube page to watch the entire video from our time in South Africa ❤️🦁🦒🐘 #safariwithkids #southafricasafari #familjeblogg #vlogg
Can't believe we've already been here in Costa Rica for a month and we still have time to go! We chose to stay our longest period of time here on our trip because there is so much to see and do. Everything from exploring beautiful beaches to hiking along volcanos, or go looking for animals in the rainforest (or just outside your door). Or why not go zoiplining, or trek along hanging bridges up by the tree tops. AND let's not forget about all the fresh fruits and vegetables! The avocados are insanely good....🤤 🥑😍 #exploremore #dreamvacation #runninggirl #familyadventure

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Dec 2019
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Archives

Ibland måste man nypa sig i armen för att verkligen förstå att vi verkligen är här. Costa Rica är verkligen en dröm. Vi trodde inte att det kunde bli bättre, MEN sen så var vi på en chokladtur… Costa Rica ❤ ❤ <3.

Vi är fortfarande morgonpigga här tack vare jetlagen. Vi hade bokat en morgontur och när vi kom fram till kakaoodlingen visade det sig att vi var helt själva på den! Vi fick börja med att gå en rundtur genom odlingen med kakaoträd.

Vilda tittade mest på myrorna och blommorna. Det var inte riktigt säsong för bönorna, men det var massor som var på gång!

Vi fick även se en sengångare och både se och smaka på massa olika smaksättare till chokladen ex steviablad som de odlade. Odlingen var helt miljövänlig, så de använde sig inte utav några bekämpningsmedel eller giftiga gödningsmedel, stort plus! Vi fick lära oss massor om kakao och trots att mycket var intressant, så var vi väl mest taggade på nästa del av turen, när vi själva skulle få göra choklad!!  

Det var pyssligt och väldigt gott att få göra våra egen choklad, där vi fick smaksätta med allt från jordnötter till chili. Mycket uppskattat av hela familjen och tror att Vilda satte i sig halva jordnötsburken mellan baket. Kul att det blev lite ”julgodis” till oss!

När pralinerna var klara fick vi även testa att göra traditionell varm choklad där vi krossade och malde ner rosta kakaobönor och värmde ihop med brunt socker och vatten. Gott, men mäktigt!!

Vi åt så många praliner vi orkade (vilket var typ 2 var, jättegoda men mäktiga!) och sen var turen över och vi fick ta med alla våra praliner hem! 😀 😀 😀

Väl hemma blev det mer bad och mer span på våra leguaner. Tyvärr ramlade en ödla ner TRE gånger. Vi blev väldigt oroliga för vår ödla, då det var ett långt fall. Men de verkar landa på fötterna i alla fall och verkar ha klarat sig bra!  

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: