search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Dec 2019
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Archives

Vi har varvat utflykter här med lugna dagar i huset (senare idag kommer ett inlägg om gårdagens äventyr). Vi har älskat vårt hus, men ibland har det inte toppen. Vi älskar den omgivande naturen och djurlivet. Vi älskar poolen, hängmattorna och att vi är ute nästan alla dygnets vakna timmar eftersom att vi enbart har ett litet sovrum inne. Saker vi dock tycker är jobbigt är alla myggen, att dela kök med myror och den konstanta fukten! När det regnar, vilket det har gjort en del, så blir det väldigt fuktigt (mammas och Vildas hår blir galet). Vilda leker dock så fint ute, hon pysslar med sina löv, lagar mat, bakar tårtor, pysslar runt poolen, leker tafatt med mamma, leker hund, dansar, målar på pappa eller färglägger (när hon inte badar förstås). Hon stortrivs att få vara ute så mycket! MEN idag vinkade vi hejdå till huset och det känns både tråkigt och lite skönt att åka vidare! Vi kommer att sakna alla mysiga stunder i hängmattorna. Vi kommer att sakna vår egna pool. Vi kommer att sakna våra fina ödlor. Vi kommer INTE sakna utomhusköket!

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: