search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Dec 2019
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Archives

God jul!!!! För oss känns det så konstigt att det är jul! Inge snö (eller kallt grått duggregn), ingen kalle, ingen julmat och inga julklappar under granen! Istället spenderade vi julen med äventyr, bad och massa bus!

Vår julafton började supertidigt, 05.15! På med kläder, packa ner mackor och in i bilen! 06.15 var vi på plats vid Mistico Arenal Hanging Bridges Park, en nationalpark med massor av hängbroar högt uppe bland trädtopparna! Innan vi ens hade kommit in i parken såg vi denna lilla filur: en Coati! Jättesöt, som höll på att böka i gräset!

Därefter väntade en vandring genom djungeln, där vi nästan direkt sprang på nästa djur:

Och nej, vi menar inte skylten, vi såg faktiskt tre av dessa små djur, men vi hann aldrig fota dem, då de blev rädda när vi kom för nära. Efter mer vandring genom djungeln kom vi till vår första hängbro. Vilda tyckte att den var lite läskig i början, men sen värmde hon upp och tyckte det var kul. Hon är så modig!! Broarna här högt högt uppe bland trädtopparna och gungar mycket när man går på dem! Vi tänkte låta bilderna tala för sig. Det var mer än häftigt!!

Det dröjde nästan två timmar innan vi började springa på människor och då var det dags att åka hem! Vårt nya boende ligger på en höjd, med utsikt över en vacker sjö, djungel och massa fåglar! Vi har hört Howler monkeys från boendet men ännu inte sett dem (förutom en när vi var på väg till affären en dag då en sprang ut mitt på vägen framför vår bil! cool!!).

Resten av dagen spenderade vi med att ringa till familjerna, massa bad och väldigt mycket bus i poolerna och på rummet. Vilda har börjat “sno våra näsor”. Hon tar våra näsor, stoppar in dem i munnen, springer iväg och sen spottar ut dem någon annan stans. Hon riktigt tjuter av skratt när vi jagar efter våra snodda näsor.

Middagen åt vi på hotellets restaurang, där vi verkligen fick öva på vår dåliga spanska (personalen pratar inte så bra engelska här). Personalen på restaurangen blev väldigt förtjusta i Vilda och kallade henne för prinsessan hela kvällen.

En annorlunda men helt klart lyckad julafton som avslutades med en kort julfilm och massa mys!

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: