search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Dec 2019
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Archives

”Nej, inte gå, Vilda titta mera krokodiler”. Så lät det för några dagar sedan när vi besökte ett djurreservat, som hade krokodiler, ormar, grodor, sköldpaddor och fjärilar. Vi var där tidigt och var helt själva i parken! Parken började med ett stort ”växthus” där det flög hundratals fina fjärilar. Höjdpunkten var dock två tvättbjörnar som hade lagt sig mellan dukarna, så söta!!  

Vi gick vidare och hittade krokodilerna. Vilda älskade krokodilerna, vi stod länge och tittade. Vi försökte locka bort henne med ormar, som Vilda har börjat tycka mycket om, men inte ens ormarna kunde slita henne från krokodilerna.

Tillslut, kunde vi gå vidare för att se på några av alla 100 ormarna som bor på Costa Rica. En uttråkad guide fick syn på Vilda och plötsligt fick vi en gratis guidning om ormarna. Vilda tyckte det var roligt med ormarna och hon fick låna en ficklampa som hon kunde lysa i stockar och hålor där ormar kunde lura.

Vi såg även några grodor, men de var svårare att se!

Sen gick vi längs deras stigar och försökte hitta dessa ormar, grodor och andra djur i det fria! Men vi hade inte mycket tur. Det var dock väldigt vackert och Vilda gick nästan hela vägen helt själv, så duktig!!

Mycket uppskattad utflykt för lilla tjejen, nu har vi jämt krokodiler i poolen, det säger i alla fall Vilda!

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: