search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Dec 2019
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Archives

Gott Nytt År!!!

Och så börjar 2019 leda mot sitt slut! Vilket år vi har haft!! Vi är så tacksamma för alla äventyren vi varit med om. Vi är tacksamma för allt vi lärt oss och alla nya erfarenheter vi fått. Men främst är vi tacksamma för den tid vi fått tillsammans. Tiden med Vilda har varit otroligt! Vi är så glada att fått vara med henne så mycket och se henne utvecklas och leka. Vi är också så tacksamma för alla ni där hemma, som har stöttat oss och peppat oss hela året. ❤

Den här nyårsafton kommer vi att ta det lugnt. Vilda är fortfarande lite dålig, så egentligen skulle vi åka iväg till varma källor idag, men det blir mest bus på hotellet och kanske en promenad genom regnskogen!

Gott nytt år alla!!

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: