search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Dec 2019
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Archives

De senaste dagarna har varit lite upp och lite ner. Vilda har varit superhostig och snorig och fått urinvägsinfektion, så vi har fått ta det lugnt i några dagar och Vilda har fått besöka läkare, vilket gick väldigt bra. Innan sjukdomen hann vi dock gå en hike längs vulkanen här i La fortuna. MEN denna vandring blev inte som vi hade tänkt oss. Vi var på plats när de öppnade parken, vid 8.00. Det var otroligt dåligt skyltat och mamma och pappa hade tittat upp varsin hike. Efter att vi gått fel TVÅ gånger var vi inte så glada på varandra. Det är inte ofta vi bråkar, men vi kan lova att vi var riktigt arga på varandra. När vi äntligen kommit på rätt väg hade vi fått sällskap av sisådär 100 andra, men vi traskade på! Vi blev kompisar och skrattade mest åt eländet.

Hiken skulle ta oss till en utkiksplats över vulkanen samt gamla lavafält. När vi kom fram var det dock så molnigt så man inte såg vulkanen. Dessutom var lavafältet enbart några stenar och har man varit på Big Island på Hawaii, så blir man inte direkt så imponerad. Nej det var ingen lyckad utflykt. Besvikna vandrade vi tillbaka. Ibland blir det fel och tokigt.

Men de senaste dagarna har vi mest hållit oss hemma och försökt få Vilda att ta det lugnt. Men vi har ett Zoo utanför oss, så det är inte synd om oss.

Vi har gått små korta promenader och vi vuxna har badat i poolen medan Vilda lekt med alla de 100 blommorna hon hittar på området. Vi har också åkt iväg för att köpa glass, för att få Vilda att sitta stilla en stund och vila.

Idag hade vi en riktigt solig och fin dag, så man såg nästan hela vulkanen, som vi har precis snett bakom hotellet!

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: