search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Jan 2020
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Archives

Okej så vi har varit på jakt efter vrålapor här i flera veckor nu. Vi har hört dem, MASSOR, men bara sett en traska över vägen en gång. Vi har spejat i träd gång på gång och igår hittade vi dem ÄNTLIGEN!! Vi var på väg hem från stranden, där Vilda blev dränkt av vågorna gång på gång. Hon fick saltvatten i både ögon och mun men när man frågade om hon ville gå upp skrek hon “neeeeej bada mera!”

När vi äntligen fått upp ungen och är på väg till bilen så hör vi dem, aporna! Nästan precis över vår bil hittar vi dem bland träden. MASSA vrålapor! Tyvärr hade vi bara mattes mobil med oss, så inga bra bilder på dem tyvärr, men vi stod länge och tittade på aporna. Vilda tyckte bäst om lilla bebisapan “titta så liten, åhhh vad söt” sa hon gång på gång. Det var inte lätt att åka ifrån aporna, men när de började komma lite för nära så hoppade vi in i bilen. Vi såg fler apor på vägen hem sen, hoppas på att vi ser fler snart och att vi har någon bättre kamera med oss!

Btw så hör jag vrålapor just när jag sitter och skriver det här! De finns överallt här, gäller bara att se dem också!

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: