search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Jan 2020
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Archives

Samara!

Så det absolut bästa med Samara är att se Vilda på stranden. Vilda har varit skeptisk till strand så länge vi kan minnas, men NU äntligen har det ändrats och hon fullkomligt älskar att åka till stranden. Vi har en pool här vid boendet också, men Vilda åker hellre till stranden för att bada i vågorna. Så fantastiskt att se henne springa fram och tillbaka och tjuta av skratt när det kommer en våg. Hon är också supermodig och badar i de höga vågorna. Vi försöker att hålla i henne, men hon skriker att hon vill bada själv! Vi får också en del sand på oss av vår lila busunge!

Vårt hus är både supermysigt och jättehemskt i ett! Vi har länge velat testa att bo i ett riktigt Tarzan hus bland träden. Nu har vi testat det i några dagar och kommit fram till att Tarzan inte är riktigt klok! Mamma kan inte sova om nätterna då huset inte är isolerat alls (enbart myggnät på sina ställen), så vinden, apor, fåglar, tuppar, hundar, människor, insekter och världen låter. Tupparna här är inte riktigt kloka och drar igång vid 3.00 på natten. Därefter följer vrålaporna kl 04.30! Pappa och Vilda sussar dock på helt obrydda.

Vilda älskar dock vårt hus! Hon går runt och leker med snäckor, klättrar runt och lever livet! Medan Vilda leker så fint blir mamma och pappa attackerade av husets andra invånare. Igår blev pappa nästan uppäten av ett monster när han gick ner till köket på kvällen (se bild nedan) och idag blev jag attackerad av 1000 myror nu på kvällen (kan fortfarande känna hur de kryper och biter överallt, usch!!!!!). MEN vi har SOL och 33 grader (pappa har bränt sig massor), vi äter glass och får massa tid tillsammans, så vi ska inte klaga….

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: