search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Jan 2020
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Archives

SÅ, resedagar är aldrig roliga. Packa ner allt och försöka att inte missa allt för mycket, in med allt i bilen och sen måste man åka vid en speciell tid för att det är utcheckning och incheckning vid olika tider. Väl på rull gick det så bra! Vilda var nöjd, mamma var nöjd, pappa körde fint. MEN, tre timmar in och bara 20 minuter kvar tog det plötsligt stop. Två minuters bilfärd tog över 1 timme, där vi fick sitta i stekande sol och bilens AC orkade inte kyla ordentligt när vi bara stod still. Tydligen hade de spärrat av ett körfält på en bro vi skulle över och det tog nedrans tid att ta sig över! Men sen släppte det som tur var och vi kom fram till nya huset!

Nya huset ligger i en “gated community” och man måste åka igenom staket med portvakter för att komma in. Huset har tre sovrum, två toaletter, kök, vardagsrum och en liten baksida. Helt okej för det billiga priset, men det blir varmt på eftermiddagarna då vi enbart har takfläktar och ingen ac! Vi har massa jätteödlor här också som grannar, så vi är nöjda! Området har också en pool och lekplatser, som har varit väldigt populärt hos Vilda!

Ovan kan ni se hur vi varit. Vi har bott på de röda prickarna och just nu är vi där pilen är!

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: