search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Feb 2020
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  

Archives

ÄNTLIGEN har mormor och morbror (härefter m&m) kommit till Orlando. Och Vilda har ÄNTLIGEN fått åka ”it´s a small world” med morbror. Som hon har tjatat i veckor!!

Vår första dag tillsammans blev en lugnare dag med frukost tillsammans och sen lite inhandling av mat (där Vilda hade full upp med att se till att inte m&m sprang ur hennes sikte, hon ville inte tappa bort dem när vi äntligen hittat dem!). På eftermiddagen åkte vi till Disney Springs och tittade lite i affärer.

Dagen efter var det dags för Disney! Magic Kingdom stod på schemat och tydligen stod det på alla andras schema också för det var helt proppfullt på parken! Vi har aldrig varit med om så mycket människor! Vilda verkade dock helt obrydd av de långa köerna och alla människor, hon var så nöjd att få stå och köa med morbror och åka med morbror och gå runt och hålla morbrors hand…

Vi hade kul trots att det var så mycket folk, men vi hoppas på mindre folk nästa gång vi åker dit! Vi fick aldrig upp vår kamera, men ska självklart försöka ta en bild på vår prinsessa framför slottet någon dag!

This entry was posted in Orlando.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: