search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Feb 2020
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  

Archives

Dagarna flyger förbi här i Orlando! Vi varvar dagar i nöjesparker med vilodagar vid poolen, lekplatsen och andra små utflykter. Vi har bara några veckor kvar nu på resan, så vi försöker njuta så mycket som möjligt och spendera så mycket tid tillsammans vi bara kan! I vårt förra inlägg skrev vi om våra dagar på Universal. Vi åkte tillbaka till Universal två gånger till (Vi lyckades få tag i ett 7 dagars biljett för samma pris som 2 dagars biljett)!

En av dagarna skulle Vilda bara åka Katten i hatten åkturen om och om igen. Mamma och pappa var lite trötta på den de där katten efter sisådär den 10:de gången. Vi behövde inte ens gå runt hela kön tillslut, personalen tyckte det var så kul att se Vilda så glad, så hon fick smita i mellan och åka direkt igen…yay…. det var dock väldigt kul att se Vilda ha så roligt!

Vi turades om att åka katten med Vilda och den andra fick åka de större attraktionerna!

På den andra parken var det bara Hacke hackspett berg- och dalbanan som gällde. Om och om igen!

Vilda hade väldigt kul på Universal och pratar mycket om hur hon åkte katten och att hon vill åka den ”i morgon”.

Förresten så säger Vilda nuförtiden ”i morgon” till allt. Är du hungrig, vill du kanske äta? ”i morgon”. Behöver du kissa? ”I morgon” Vill du bada ”i morgon…”. Det som hon absolut inte säger “i morgon till” är när vi frågar om hon vill åka och träffa mormor och morbror, så skriker ungen “jaaaaaa!!”. Mer om det i nästa inlägg!

This entry was posted in Orlando.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: