search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

Every day we are incredibly thankful for all of our experiences and for the time we got to spend together. Even now that we are home, we try to spend as much time as we can together and keep making memories. Costa Rica left a big impression on us and we still to this day keep looking up in the trees, trying to spot a monkey or a sloth!! Our last vlog from Costa Rica is now live, link in bio! 🐒🌴☀️ #costaricatravel #familytravel #vlogg
Hej from Sweden!!! A little over a month ago we finished our trip around the world in Orlando and returned home, just as planned! One week later, airports begun to shut down and many countries went into lockdown. We can't believe how incredibly lucky we have been!! Our hearts really goes out to the people that weren't as lucky and of course to all the people affected by this pandemic! We are so thankful for every experience, everyone we meet, every moment we got to spent together and everything we have seen on this year long trip around the world! This trip has brought us closer as a family, it has opened our eyes to other cultures, people and traditions, it has given us time to reflect upon what's really important in life and has given us many new perspectives! Right now it's not time for anyone to go travelling, but when the time is right let us leave you with some travel advise! Yes of course you must see the Eiffel tower, Petra, Angkor Wat and all those famous landmarks BUT we have actually found that even though we have enjoyed our visits to those places, none of them makes it to our top travel experiences! Our favorite experiences, we have come to realize, are the more simple things, like an evening stroll in the tulpin fields in the Netherlands, meeting the locals and getting to know the country from them, watching a sea turtle returning into the ocean after laying her eggs, chasing Vilda around a sand dune during a sunset, eating a waffle while snuggling up in front of a fire in our cabin in Belgium, singing and dancing our way down a mountain in Italy with our best friend and countless other experiences!! So what's next for us? We're not entirely sure jet, but right now we're so happy to be home! We want to thank everyone for following us around the world and hope that our story has inspired you or maybe it put a smile on your face from time to time! Lots of love Wild Family Travels! ❤️
Disney Magic ✨ Vilda has had the best time here in Orlando and so have we! #disneymagic #starwars #avatar #mickeymouse
Today this guy 👆 is turning 30!! Happy birthday to the best husband and dad in the the world!! ❤️❤️ #30neverlookedsogood #happybithday
Today we have been together for 10 years!!! We get asked if we don't get tired of spending so much time together and the answer is no! Having your other half right beside you all day every day is the best! We have experienced so much together through all these years. Can't wait to climb more mountains together! #10yearstogether #lovestory #adventurefamily
Today our amazing daughter is turning 3! Beautiful, strong, brave, kind, smart, caring, the list goes on. Vilda, you always bring joy to the people around you wherever you go. The time we get to spend with you means everything to us! And remember to not grow up too fast! We love you so much! Happy birthday!!! ❤️🌈 #dontgrowuptoofast #somuchlove #happybithday

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Feb 2020
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  

Archives

SÅ, om ni undrar varför det är så tyst på bloggen så är det för att vi är på Dinsey, sen mer Disney och lite mer! Mamma och pappa är lite trötta på alla parker nu, men det är otroligt underbart att se Vilda ha så roligt på parkerna. Varje dag springer hon in i vårt rum 05.30 och vill åka till en park. Hon berättar vilka hon vill träffa (mormor, morbror, Musse, Mimmi, Pluto, Goofy, Kalle mm) och vad hon vill åka (Peter pan, Small world, bebis elefanten…). 

Disney har fyra parker och under de senaste dagarna har vi varit på Animal Kingdom, Epcot och Magic Kingdom. Det är fortfarande bara morbror som gäller. Försöker mamma och pappa ta bilder med Vilda så skriker och och brottas, hon ska vara med morbror och åka med morbror och gå runt med morbror.

På Animal Kingdom har de byggt upp ett nytt (för oss) Avatarland, som var riktigt häftigt! Ser verkligen ut att tillhöra en annan planet.

Vilda fick åka en attraktion i Avatarlandet, en båtresa genom Avatardjungeln. Väldigt fint gjord men Vildas favorit på denna park var att titta på alla djuren och förstås åka deras safari! Inte riktigt samma safari som Sydafrika, men Vilda var så glad att få sitta hos morbror och titta på alla djuren!  

På Magic kingdom är det ”åka åka åka” som gäller. Vilda är väldigt bestämd med vad hon vill åka, så mamma och pappa får mest hänga på! Trots att vi älskar berg- och dalbanor så är det okej att skippa dem för att se Vilda så glad på ”bebis elefanten” (dumbo), small world eller lilla sjöjungfrun. Det finns så mycket att åka, men tyvärr har det fortfarande varit mycket folk, så det blir en del köande, men prinsessan klarar det galant, trots 29 grader och sol!

På Epcot kan man hitta fisken nemo, besöka Anna och Elsa från Frozen och ”besöka” miniversioner av några av världens länder.

Vilda älskade att titta på alla fiskarna i akvariet, åka Frozen och Kalle i Mexico.

Men lyckan nådde sin topp när hon fick träffa Mimmi och Kalle. Direkt när hon fick se Mimmi blev Vilda överlycklig. Efter lite köande var det äntligen Vildas tur och hon sprang fram med öppna armar och världens leende och gav Mimmi en stor kram. Vi har det på film sen som ni får se!

Efter vi åkt Kalle Anka åkturen DROG Vilda morbror för att träffa Kalle. Vilda sprang igen och kramade om kalle och Kalle blev lika glad i Vilda. De kramades länge länge och Kalle vinkade bort oss och tyckte att han kunde få behålla Vilda. Vilda fick massa pussar från Kalle och vi kan lova att det var någon som pratade mycket om både Mimmi och Kalle hela vägen hem sen!

This entry was posted in Orlando.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: