search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Mar 2020
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Archives

Nu är dagarna på Disneyparkerna över. Men det betyder inte att Disneymagin slutar där. I lördags hade vi en frukost a la Disney på chef Mickey’s! Detta är inte bara en vanlig frukostbuffé på restaurang, utan här har karaktärerna Musse, Mimmi, Pluto, Kalle och Långben lagat maten och kommer ut och säger hej! Det var jättekul!

Vi fick ett perfekt bord (lite avskilt och med utsikt över slottet. Vi blev positivt överraskade av maten de hade många och goda vegetariska alternativ för oss. Vilda hade inte tid att äta, hon var för upptagen av att träffa och titta på alla karaktärerna! Lycklig tjej!

Hennes favorit är Pluto som hon fick pussa på nosen!

Pappa fick också ett kort och en liten tårta då vi smygfirade hans födelsedag, men Vilda fick såklart båda! En riktigt rolig frukost!

Efter gick vi runt på hotellet och tittade. Vi får väl se om vi har råd att bo på det där hotellet någon gång… :p

This entry was posted in Orlando.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: