search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

Every day we are incredibly thankful for all of our experiences and for the time we got to spend together. Even now that we are home, we try to spend as much time as we can together and keep making memories. Costa Rica left a big impression on us and we still to this day keep looking up in the trees, trying to spot a monkey or a sloth!! Our last vlog from Costa Rica is now live, link in bio! 🐒🌴☀️ #costaricatravel #familytravel #vlogg
Hej from Sweden!!! A little over a month ago we finished our trip around the world in Orlando and returned home, just as planned! One week later, airports begun to shut down and many countries went into lockdown. We can't believe how incredibly lucky we have been!! Our hearts really goes out to the people that weren't as lucky and of course to all the people affected by this pandemic! We are so thankful for every experience, everyone we meet, every moment we got to spent together and everything we have seen on this year long trip around the world! This trip has brought us closer as a family, it has opened our eyes to other cultures, people and traditions, it has given us time to reflect upon what's really important in life and has given us many new perspectives! Right now it's not time for anyone to go travelling, but when the time is right let us leave you with some travel advise! Yes of course you must see the Eiffel tower, Petra, Angkor Wat and all those famous landmarks BUT we have actually found that even though we have enjoyed our visits to those places, none of them makes it to our top travel experiences! Our favorite experiences, we have come to realize, are the more simple things, like an evening stroll in the tulpin fields in the Netherlands, meeting the locals and getting to know the country from them, watching a sea turtle returning into the ocean after laying her eggs, chasing Vilda around a sand dune during a sunset, eating a waffle while snuggling up in front of a fire in our cabin in Belgium, singing and dancing our way down a mountain in Italy with our best friend and countless other experiences!! So what's next for us? We're not entirely sure jet, but right now we're so happy to be home! We want to thank everyone for following us around the world and hope that our story has inspired you or maybe it put a smile on your face from time to time! Lots of love Wild Family Travels! ❤️
Disney Magic ✨ Vilda has had the best time here in Orlando and so have we! #disneymagic #starwars #avatar #mickeymouse
Today this guy 👆 is turning 30!! Happy birthday to the best husband and dad in the the world!! ❤️❤️ #30neverlookedsogood #happybithday
Today we have been together for 10 years!!! We get asked if we don't get tired of spending so much time together and the answer is no! Having your other half right beside you all day every day is the best! We have experienced so much together through all these years. Can't wait to climb more mountains together! #10yearstogether #lovestory #adventurefamily
Today our amazing daughter is turning 3! Beautiful, strong, brave, kind, smart, caring, the list goes on. Vilda, you always bring joy to the people around you wherever you go. The time we get to spend with you means everything to us! And remember to not grow up too fast! We love you so much! Happy birthday!!! ❤️🌈 #dontgrowuptoofast #somuchlove #happybithday

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
Mar 2020
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Archives

Till vår älskade dotter Vilda på 3 årsdagen! Vilda, vi kan inte förstå att du redan har gått och blivit 3 år! Vi är så otroligt tacksamma för all den här tiden vi har fått följa dig, varje dag! Det är tid vi kommer minnas och ta med oss för alltid. Varje dag blir vi så otroligt imponerade av dig. Du är så modig, snäll och smart. Det är inte många treåringar som vågar springa fram och krama Pluto, Mimmi eller någon av de andra, åka stora berg- och dalbanor och du blir inte ens rädd när en stor elefant kommer springande mot dig på safarin. Du är social och vågar alltid svara när någon pratar med dig. Din favoritfärg är gul och skulle du få välja skulle du ha på dig din gula klänning varje dag. Du förstår otroligt mycket engelska och ofta blandar du både engelska och svenska när du pratar. Du uttalar Vilda som ”Vinna” och just nu är du galen i allt som är i ”bebis format” och säger ”ååhh lilla lilla bebisen” när du exempelvis ser en liten zebra, eller en liten minitårta. Du har världens bästa skratt och var du än går så möts du alltid av leenden. Ditt favoritprogram är PJ mask, där du utsett dig själv till Gekko, mamma Owlette och pappa är Catboy. Favoritpersonen just nu är morbror, som du klänger på som en igel. Det där med mat är inte din grej men du älskar nötter och mackor! Du är alltid omtänksam och delar med dig av det du har, till och med dina älskade ”nodnötter”. Du älskar att bada och simmar som en liten fisk. Du tycker också det är roligt att låtsaslaga mat, leka lejon och klättra på mamma och pappa. Stort grattis Vilda, vi älskar dig massor!!

SÅ Vildas treårsdag började väldigt väldigt väldigt tidigt på morgonen… 01.00 på natten. Pappa hade åkt runt halva Orlando och försökt få tag i ballonger och tårta och mamma hade tassat omkring hela kvällen för att pynta inför treårsdagen. När mamma och pappa äntligen fått gå och lägga sig kom en väldigt glad liten tjej in i rummet med ballonger i händerna och tyckte det var dags att äta tårta och ha kalas. Efter lite lek med ballongerna och en macka i magen kunde födelsebarnet tänka sig att lägga sig igen.

Morgonen efter blev det sång ”happy birthday” hade Vilda önskat och en ”bebistårta” som Vilda valt ut. Det roligaste var att blåsa ut ljuset, tror vi sjöng och blåste ut ljuset säkert 10 gånger.

Sen var det dags för en dag på Disney med mormor och morbror. Det blev en riktig Vildadag, med Peter pan, It´s a smalla world, Dumbo, bilarna och Nalle Puh.

Vi åkte hem efter lunch och det blev lite tårta med mormor och morbror. Vilda hade dock inte tid att äta tårta, då det fanns så många ballonger och bubblor och morbror att leka med. Vilda fick några paket också, två böcker, ett pussel, en vattenflaska och såpbubblor.

Dagen avslutades med bus utomhus, sen middag i sängen framför PJ mask.

This entry was posted in Orlando.
Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: