search instagram arrow-down

Om oss

Hej!
Vad kul att du vill följa med våra äventyr runt joden! Vi en är liten familj som har valt att gå vår egna väg och följa våra drömmar. Vi har valt att leva ett mer minimalistiskt liv och istället spendera mer tid tillsammans. Vi har alltid varit äventyrliga och drömt om att se världen, så det är precis det vi gör just nu! . Vår familj består av Erica, Mattias, dottern Vilda och taxen Maggie.Hittills på vår resa har vi besökt Asien i två månader, bilat runt i Europa i 5 månader, varit i Mellanöstern och också upptäckt Afrikas skönhet! Härnäst väntar Central- och Nordamerika, följer du med?

 

Instagram WildFamilyTravels

No Instagram images were found.

Kategorier

Follow Vilda Familjeresor on WordPress.com
May 2020
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Archives

Hej igen!!
Hjälp, tänk att det redan har gått hela två månader sen vi kom hem! Och vilket tur vi har haft!! Bara en vecka efter vi kom hem började flygplatser att stänga ner. Vi känner oss så tacksamma att vi kunde komma hem som planerat! Tajming!! Så vad har hänt sen vi kom hem? Vi har flyttat hem igen, Vilda har börjat på förskola, vi jobbar, vi myser med Maggie och njuter faktiskt av att vara hemma!

Det har tagit tid att klippa ihop videon från sista delen av vår tid i Costa Rica, men äntligen är den klar och den blev otroligt lång! Nu är det bara Orlando kvar att gå igenom…

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: